Yoni massage

Her er en god artikel om yoni massage oversat til dansk

Læs originalen på engelsk HER

Yoni er sanskrit ord for vagina, der er løst oversat som “helligt rum” eller “Sacred templet.” I Tantra er Yoni set i et perspektiv af kærlighed og respekt. 
Før du begynder Yoni Massage er det vigtigt at skabe et rum for kvinden (modtageren) til at slappe af, så hun lettere kan komme ind i en rolig tilstand og opleve stor glæde fra hendes Yoni. Hendes partner (giveren) vil opleve glæden ved at give nydelse og vidne et særligt øjeblik. Yoni Massage kan også bruges som en form for “sikker sex” og er en fremragende aktivitet for at opbygge tillid og intimitet. Nogle massage og seksual healers bruger yoni massagen til at hjælpe kvinder til at bryde igennem seksuelle blokeringer eller traumer.

yoni massage

Yoni massage har ingen mål

Målet med yoni massage er ikke udelukkende at opnå orgasme, skønt orgasme ofte er en behagelig og velkommen effekt. Målet kan være så simpelt som at glæde og massere Yoni. På den måde kan både modtager og giveren slappe af, og behøver ikke at bekymre sig om at nå et bestemt mål. Hvis orgasme kommer, er den som regel større, mere intens og mere tilfredsstillende. Det er også nyttigt for giveren at ikke forvente noget til gengæld, men blot lade modtageren nyde massage og slappe af ind i sig selv.

yoni

Hvad gør du som giver af yoni massage ?

Lad modtageren ligge på ryggen med puder under hendes hoved, så hun kan se ned på hendes kønsdele og op på hendes partner (giveren). Placer en pude, dækket med et håndklæde, under hendes hofter. Hendes ben spredes fra hinanden med knæene let bøjet (puder eller puder under knæene vil også hjælpe) og hendes kønsdele tydeligt eksponeret for massage. Denne stilling giver fuld adgang til Yoni og andre dele af kroppen. Inden du kontakter kroppen, begynder med dyb, afslappet vejrtrækning. Både giver og modtager skal huske at trække vejret dybt, langsomt og med afslapning under hele processen. Giveren vil blidt minde modtageren om at begynde at trække vejret igen, hvis modtageren stopper eller begynder at tage overfladiske vejrtrækninger. Dyb vejrtrækning, ikke hyperventilering, er vigtigst.

orgasm

Fremgangsmåde i starten af en yoni massage

Forsigtigt massere ben, mave, lår, bryster, etc., for at tilskynde modtageren til at slappe af og for giveren at forberede at røre hendes Yoni. Hæld en lille mængde af et højkvalitets olie eller smøremiddel på højen af ​​Yoni. Hæld lige nok, så det drypper ned på de ydre læber og dækker ydersiden af ​​Yoni. Begynd blidt med at massere højen og ydre læber af Yoni. Tilbring tid her og ikke haste. Slap af og nyd at give massage.

yoni massage

Kvinden fortæller hvis noget ikke er helt rart

Forsigtigt klemme den ydre læbe mellem tommel- og pegefinger, og glide op og ned ad hele længden af ​​hver læbe. Gør det samme med de indre læber Yoni / vagina. Tag dig god tid. Det er nyttigt for giveren og modtageren at se ind i hinandens øjne så meget som muligt. Modtageren bør fortælle giveren, hvis tryk, hastighed, dybde mv skal øges eller mindskes. Begræns din samtale og fokuser på den behagelige fornemmelse, for meget snak vil mindske effekten under en yoni massage.

yoni massage

Kronjuvelen

Klitoris er en utrolig kompleks struktur, og ligner i funktion mandens glans, men overraskende – op til fire gange mere følsomme. Glans del af klitoris besidder 6.000 – 8.000 sensoriske nerveender, mere end nogen anden struktur i den menneskelige krop. Denne overfølsomme knude har kun ét formål: fornøjelse. Intet overstiger dets evne til at modtage og sende fornemmelser af berøring, tryk eller vibrationer. Glans er “kronjuvelen” i klitoris.

Så selvfølgelig inddrages klitoris under en yoni massage, men på en særlig måde.

Tantra

Berøring af klitoris under en yoni massage

Stryg klitoris med uret og mod uret. Forsigtigt klemme den mellem tommel- og pegefinger. Gør dette som en massage og ikke for at få modtageren tændt. Modtageren vil utvivlsomt blive meget ophidset, men fortsæt med at opfordre hende til at slappe af og trække vejret.

Langsom og forsigtig berøring af Klitoris

Langsomt og med stor omhu, indsætte den midterste finger på højre hånd ind i Yoni (der er en grund til at bruge højre i modsætning til venstre. Det har at gøre med polaritet i Tantra). Meget forsigtigt udforske og massere indersiden af ​​Yoni med denne finger. Tag din tid, være blid, og føl op, ned og sidelæns. Varier dybden, fart og tryk. Det er vigtigt at huske, at dette er en massage, hvor du plejer og afslapper Yoni. Med håndfladen opad, og den midterste finger inde i Yoni, flytte den midterste finger i en “kom her” gestus. Du vil kontakte en svampet område af væv lige under skambenet, bag klitoris. Dette er G-punktet eller i Tantra, “det hellige sted”. Hun kan føle behov for at urinere, opleve lidt ubehag eller mest forhåbentlig fornøjelse. Varier tryk, hastighed og bevægelsesmønster. Du kan flytte fra side til side, frem og tilbage, eller i cirkler med langfingeren. Du kan også indsætte fingeren.

kursus i tantrasex

Klitoris -vagina- anus

De fleste kvinder vil ikke have noget problem og vil nyde den øgede stimulation fra to fingre. Tag dig tid og være meget blid. Du må bruge tommelfingeren på højre hånd til at stimulere klitoris også. En mulighed for at prøve, hvis modtageren ønsker det er at indsætte højre lillefinger ind i hendes anus. [I Tantra, siges det, at når din lillefinger forsigtigt masserer hendes anus, den næste finger og langfinger i hendes Yoni og tommelfingeren på hendes klitoris, så “holder du en af ​ af universets mysterier i hånden.”]

Alle følelser og emotioner er helt ok i en yoni massage

Du kan bruge din venstre hånd til at massere hendes bryster, mave, eller klitoris. Hvis du massere klitoris er det normalt bedst at bruge tommelfingeren i en op ned bevægelse, med resten af ​​hånden hviler på, og masserer højen. Den dobbelte stimulering af højre og venstre hænder vil give meget fornøjelse for modtageren. Fortsæt med at massere, hjælp varierende hastighed, tryk og bevægelse, alt imens I fortsætter med at trække vejret dybt og se ind i hinandens øjne. Hun kan have stærke følelser og kan græde. Bare hold vejrtrækning og være blid. Nogle kvinder er blevet seksuelt misbrugt og har brug for at blive helbredt. En givende, kærlig og tålmodig partner kan være af umådelig værdi for hende. Hvis hun får en orgasme, følg hende vejrtrækning, og fortsætte med at massere, hvis hun vil. Flere orgasmer kan komme, hver vinder i intensitet. I Tantra kaldes dette “ride på bølgen.”

tantra og yoni massage

Til slut i en yoni massage

Du slutter massagen, langsomt, blidt, og med respekt fjerner du dine hænder. Lader hende slappe af og nyde efterglød af Yoni massage. Kram eller holde hende roligt. Efterhånden som du lærer at mestre Yoni Massage bliver dit sexliv i høj grad beriget og du vil lære en hel del om den feminine seksualitet.”

Her er en video hvor jeg fortæller lidt om tantra:

yoni massage

PETER HJEDS

certificeret psykoterapeut og tantra massør

Tantra massage, Bodywork, Sexual Healing, Terapi

Århus, Aalborg, Odense, København