Når tantramassage er som en fødsel.
I dag fik jeg under en samtale et billede af hvad der kan ske gennem en tantramassage. Jeg får af og til klare billeder af hvad der sker i klienten, og jeg elsker at finde et billedsprog, så den uindviede kan få en fornemmelse for hvilke stærke kræfter vi arbejder med.
Det billede som kom idag, var en fødsel.
 
Jeg starter med starten!
En kvinde mærker at hun føler sig låst i kroppen. Hun føler at noget sidder fast i hendes energisystem. Hun mærker at der ikke er det flow som var engang, og at der er en stor længsel forbundet med at komme derhen igen.
 
Hun opsøger mig i håb om at jeg kan hjælpe det igang igen som har sat sig fast. Måske virker det for hende som om hun ikke kan mærke sig selv, eller måske føles det som der er nogen i maven som er låst fast, måske nogen følelser.
 
Når tantramassagen starter ligger kvinden typisk meget stille afventende og smånervøs over hvad det nu er der skal ske og hvordan hun mon kommer til reagere. Lige først er der ikke så megen respons på mine berøringer og kropsstrygninger. Hun ligger stille nydende.
 
Men så er det at der sker noget. Jeg mærker at hendes energisystem responderer på berøringerne og energien begynder at strømme, men kun indeni og meget umærkeligt. Der er noget der vil frem, der er noget som vil udtrykkes, der er impulser i kroppen som vil handles ud, men stadig bliver de mentalt holdt tilbage.
Hendes mentale giver beskeder til kroppen om at holde igen, ikke komme for godt igang, ikke være pinlig osv.
Så der starter en indre dialog hvor hjernen holder igen og kroppen siger slip mig fri. Den er klassisk hos os alle. Vi kender det så godt. Den pæne pige og den artige dreng har lært at holde igen og den opdragelse virker stadig i bedste tilbageholdende stil.
 
Men nu er vores kvinde jo kommet til tantramassage og betaler for at forløse sin krop, og fødslen går igang. Det er som om hun arbejder sig hen imod større og større åbenhed og given-slip, for at nå den forløsende tilstand det er at være helt i sin krops rene udtryk uden filter, uden censur, uden tilbageholdelse.
Bare trække vejret frit, stønne, skrige, græde, vride og vende sine hofter skamløst.
 
Når kroppen helt tager over er hun der hvor hendes krop så længe har længtes efter. Det er forløsende og transformerende.
Derfra er det i livet fremover sværere igen at overhøre sin kropssignaler og sit hjertes tale.
 
Alles længsel er igen at forenes med sin krop.
 
Kærligst Peter
Læs videre om tantramassage HER