TANTRA INTRODUKTION

     Måske har du i længere tid gået og overvejet at bestille en tantra massage, men noget har afholdt dig fra at gøre det. Måske er du usikker på om du kan holde dine egne grænser, og at det vil blive mere intimt en du bagefter synes om at tænke på.

     Måske har du været nervøs for dine egne reaktioner på massagen, og har været usikker på hvad der sker hvis du bliver berørt, kommer til at græde, får lystfølelse, skammer dig eller bliver forlegen, for at nævne nogen af de følelser som jeg dagligt møder hos mine klienter.

Vi begynder med en samtale omkring din nysgerrighed og interesse i tantra massage. Jeg hører i korte træk om din baggrund, og vi taler om om der er noget særligt du vil nå i dag. Et særligt udbytte du forventer.

Før denne introduktions massage vil jeg tale med dig om de følelser som netop du frygter skulle komme op i dig, og hjælpe dig til at være med dem, uanset karakteren af dem. Det er helt naturligt at blive følelsemæssigt påvirket, når man ligger der på madrassen ved en “fremmed” mand og langsomt giver slip på sig selv. Så kan det føles trygt at vide, at man bliver taget hånd om, passet på og at alle følelser bliver budt velkommen uanset om det er “gode” eller “dårlige” følelser.

 

tantra introduktion

tantra introduktion

Herefter modtager du en langsom og rolig og blid tantrammassage som beskrevet HER

Den vil være langsommere og blidere end en almindelig tantramassage, for du er her første gang, og vil gerne kunne følge med. Jeg bevæger mine hænder ultra langsomt over din ryg, arme, ben, fødder baller, mave og jeg vil undervejs hjælpe dig til at mærke dine grænser.

Måske har du svært ved at mærke dine grænser, og har brug for støtte til at understøtte dem. Det får du særlig hjælp til her.

Efter halvdelen af massagen, vil jeg spørge dig om vi skal fortsætte. Det vil oftest være lettere at mærke når du ligger på madrassen, end når vi er i samtalen før massagen. Din krop mærker og signalerer til dig om hvad der føles rigtigt for dig.

Du kan som altid sige stop, holdt og pause hvornår du vil

Som i en “klassisk” tantramassage modtager du en varm olie-massage på hele kroppen. Massagen vil typisk være en fin kombination af lange blide strøg og intense tryk ligeligt fordelt over din krop. Du vil måske opleve en saglig indre ro, og herfra måske sanse, at tankerne får lidt mindre magt, og kropskontakten stille og roligt begynder at træde i forgrunden. Jeg guider dig gennem massagen med fokus på dit åndedræt, så du her skaber en mulighed for dig selv at komme endnu dybere i kontakt med din krop, og dermed med dig selv.

 

Tantra Introduktion

Vil du læse mere om tantra så klik HER

Vil du læse om parmassage så klik HER

Vil du læse om yonimassage så klik HER

Peter Hjeds, Certificeret psykoterapeut og tantramassør

Tantra massage Terapi Bodywork Sexual-Healing