FIRE-HÅNDSMASSAGE

Lad dig berøre, føre – og forføre, væk fra hovedet og dagligdagens stress og jag. Når to trænede massører lægger deres hænder på dig samtidig, så er der åbnet op for en kropsoplevelse af en anden verden, hvor du favnes og løftes ind i din inderste længsel om fred i sind og sjæl. Når massagen er slut, vil du være “mæt” som aldrig før og bare hvile i den væren i nuet, som er så eftertragtet.

fire-håndsmassage

Med fire hænder på kroppen ved man ikke, hvor den næste berøring kommer. Det gør det svært for hovedet at følge med og have kontrollen. Når kontrollen slippes, og man tillader sig bare at give slip, intet yder eller præsterer så kan det magiske og forløsende i tantramassage meget komme til udtryk. Energien strømmer mere frit og nye døre i kroppen åbner sig og leder frem til en oplevelse af helhed og accept med, hvordan man er skabt. Det er en dyb healingsform, som fører modtageren af  fire-håndsmassage til fred.

tantra

tantra

Fire-håndsmassage er til dig, som har prøvet tantra massage før – gerne flere gange, og som ønsker at søge endnu dybere ind i nærvær, nærhed og intimitet med dig selv.

Vi masserer også dit køn, hvilket naturligvis er fuldstændig valgfrit. Selve massagen i kønnet, vil som i vores andre typer af tantra massage være en invitation til at mærke dig selv, og din lyst med fundament i krop og kropsbevidsthed. Derfor er selve massagen i kønnet heller ikke af decideret seksuel karakter, men i langt højere grad et indre møde med dig selv, din lyst og din krop.

Du vælger selv ved booking af tiden om du vil have din fire-håndsmassage af en K og en M, en M og en M eller af en K og en K

Læs mere om tantra massage HER

Find priser HER

Find min etiske retninglinjer HER

Peter Hjeds, Certificeret psykoterapeut og tantramassør

Tantra massage Terapi Bodywork Sexual-Healing