Slip kontrollen

yoni massage

PETER HJEDS

certificeret psykoterapeut og tantra massør

Tantra massage, Bodywork, Sexual Healing, Terapi

Århus, Aalborg, Odense, København

slip kontrollen

SLIP KONTROLLEN – MÆRK DIG SELV

Jeg tror … ja er helt overbevist om at vi kan få mere ud af livet hvis vi er i stand til at give slip, hengive os, nyde, slippe kontrollen og mærke os selv.Der er sikkert noget som er dejligt og noget knap så rart, men alt er i dig, og jeg tror at vejen til at blive et mere helt menneske er at turde se skeletterne i øjnene. Vores fortid er …ja fortid…og skal ikke længere have lov at forstyrre vores nutid og fremtid. Men så længe vi ikke hiver skeletterne frem i lyset,vil de i det skjulte ødelægge og forstyrre os. Vejen er gennem kroppen.

Vejen er sjov, grim, lystfyldt, skræmmende, dejlig, grådkvalt men den eneste vej er i og gennem smerten frem til det gode liv. Her er en der er på en vej. Tak fordi jeg må dele 🙂

“Mit andet tantra møde med Peter var i går. Jeg nød det igen. Nært, givende og bare så sanseligt. Jeg kom hjem og min sjæl frys. Hvad var nu det for noget rod. Jeg kunne ikke få varmen. Hold nu op, hvor blev der pisket rundt i det indre. Sad fire timer og stirrede ud i luften. Varme tæpper, musik og varm te….., intet hjalp. Jeg var ikke ked af det, men ramt af en dejlig oplevelse hos Peter. Berøringshormonet bliver overhovedet ikke frigivet i de mængder, jeg har brug for, her i mit singleliv.

Det er skønt at føle sig i live, men hårdt at blive mindet om, det der mangler, det der er dejligt, det der langt hen af vejen giver livet mening, ihvertfald for mig… Gik sent i seng………

Vågnede først seks timer senere. Skønt. Sover normalt ikke så mange timer i træk. Fik foden uden for dynen, og blev enormt overrasket over kulden, hvad var nu det? Jeg havde simpelthen slukket, i stedet for tændt min radiator, da jeg gik i seng. Knap syv grader stod termometeret på, uhh det var koldt…. 

Ja altså udenfor dynen, men under dynen, lå min krop og kogte. Varm udenpå, varm indeni. Så varm at jeg kunne bilde mig selv ind, at solen havde taget bo i mit skød, og strålerne nåede mine udkantspunkter. Jeg nød det……. jeg var fyldt af glad. Klokken var middag, inden jeg gad stå op, priviligeret at være……. noget med ferie og store børn 😉 Øm i kroppen pga. mange timers ophold i sengen, nej overhovedet ikke, afslappet….. fuldstændigt. I dag har været en varm dag, en skøn dag. Dem vil jeg søge mange flere af…….

Nogle af dem med hjælp fra Peter.”

yoni massage