Jeg giver dagligt tantramassager. Hver dag kommer en ny person som med sommerfugle i maven, har bestemt sig for, at nu skal det være.
En person som har brug for at mærke sig selv igen. Som har brug for at slappe HELT af…
Måske er det mange år siden hun har mærket sin krop og hvad den rummer.
Nogen gange fortæller klienter mig at det føles som om der er lagt låg på følelserne og fornemmelserne i kroppen, og at der er en stor længsel efter at igen at lukke op.
Men uden en partner som virkelig vil bruge tiden der skal til, kan det være svært eller umuligt at finde kontakten til sig selv.
For nogen er det grænseoverskridende at lægge sig nøgen på min madras og lukke øjnene uden at vide hvad der kommer til at ske. Men alligevel er der måske en svag stemme indeni som fortæller at “dette her ville være godt for mig”.
Det er selvfølgeligt svært at slappe helt af første gang. Mange tanker kører måske rundt i hovedet: “Hvad laver jeg her?”, “Det er da underligt dette her, at blive berørt så intimt af en fremmed mand”, “Hvad skal jeg gøre af mig selv hvis jeg bliver tændt?”, “Hvad nu hvis jeg mister kontrollen, hvad sker der mon så?” osv, osv
Vi er så vant til at have kontrol over tingene i vores liv, både over kalender, følelser, reaktioner, job, ferie, økonomi, sex og alt muligt andet.
Samtidigt siger samtlige af de kvinder som kommer til mig, at der er en dyb længsel efter at kunne slippe kontrollen og give sig hen, ikke mindst i sex. Mange er der i deres liv, hvor de er trætte af aldrig at have givet så meget slip, at de har fået en orgasme.

…Af og til sker det at en kvinde spørger mig om jeg kan give hende en orgasme, da hun aldrig har prøvet det, men samtidigt har et brændende ønske om at nå dertil.
Jeg forstår godt at det må være meget frustrerende ikke at kunne slappe så meget af så man får en orgasme, og at der kan opstå et stort ønske, når man hører andre beskrive hvor dejligt det er.
“Er der noget galt med mig?”, “Hvorfor kan andre, når jeg ikke kan?”
Alligevel må jeg svare at jeg ikke kan give noget eller love noget. Intet som helst.
Det pres der ville ligge på mig og hende, virker som en modsætning til orgasmen, som netop er den totale overgivelse og afspændthed. Projekter og ambitioner som dette hører for mig slet ikke hjemme i tantra, og jeg opfordrer derfor til at slappe af og være med det der sker. At give slip og synke ind i sig selv uden at skulle noget som helst.
Jeg ved ikke hvad der sker i en tantramassage. Den er forskellig hver gang, for jeg følger energien som opstår og jeg har aldrig på forhånd nogen planer eller ambitioner.
Og så opstår der måske alligevel en orgasme uden at den var planlagt. Og den bliver velkommet ikke som et ønske men som en gave !

 

Kærligst Peter Hjeds