SEXUAL HEALING

ER DIN KROP PÅ VÅGEBLUS ?

Måske føler du kroppen i forsvar og  lukket ned, sanseligheden slukket og seksualiteten på vågeblus.

Kroppens signaler om ja og nej er måske blevet utydelige for dig, skadede eller ødelagte og trænger til at blive genfundet og helet.

Sexual Healing er en invitation til dig, at genfinde kroppens oprindelige og naturlige grænser, lyst og længsel efter berøring og sanselighed uden mål.

Der kan være en del betingelser, krav og præstationer i sex som til dels ødelægger det fine.

sexual healing

Nogen af de kvinder som opsøger mig til Sexual Healing har det svært med intimitet og med egne grænser. Derfor kan det føles lidt grænseoverskridende netop at opsøge en mandlig behandler (og ikke en kvindelig) for at arbejde med de sexuelle issues.

Gør dig på forhånd klart, at du allerede under den indledende telefonsamtale vil føle en snurren og uro i maven. Det er helt naturligt og normalt, og er et godt tegn på at du har gang i noget der er vigtigt og kærligt overfor dig selv.

Så sommer fugle i maven er naturligt og helt normalt.

 

sexual healing

par tantra massage

SEXUAL HEALING – ET SIKKERT OG TRYGT ØVERUM

Nøglen til en sand heling kan findes i det trygge og respektfulde møde med den mandlige energi. Du får på den måde langsomt og trygt nye og positive imprints af mænd, dvs du får et øverum i at mærke dine grænser og sin krop.

Hvis du som kvinde måske føler kropslig angst, smerte, og sammentrækninger når du møder en mand på dating, så kan det seksuelle møde uheldigvis blive mere angstfyldt end lystfyldt og det er synd.

I Sexual Healing hjælper jeg dig ind og mærke din fulde energi og kraft.

ETIK ER EN SELVFØLGE – FOR DIN SKYLD

I alle mine behandlinger såvel som i Sexual Healing skaber jeg et 100% trygt rum med højeste etiske krav, for at du helt trygt kan begive dig ind i udforskningen af din egen sanselighed.

Det er en selvfølge fra min side, at ALT foregår på dine betingelser og at ethvert nej øjeblikkeligt respekteres.

DSC_8122a

Er du optaget af hvad andre synes du skal gøre ?

Ar du optaget af andres mening om dig?

Føles livet besværligt?

Hvis ikke vi har forbindelse med vores kraftcenter i underlivet, vil det genspejles i alt hvad vi gør og ikke gør i vores dagligliv.

Sådan som vort samfund og kultur er opbygget, lærer vi alle at afbryde forbindelsen til vores seksuelle kraftcenter. Vi overleveres skyld og skamfølelser omkring vores seksualitet, og har fået den overleveret gennem generationer. Og vi giver både skyld og skammen videre til vore børn…med mindre vi gør os frie..fri af det åg.

Nogen har skyldfølelser over sine kønsorganer, og i det hele taget af have seksuelle følelser. Måske skabt da mor fortalte at onani er forkert. Måske gjorde du det alligevel, men havde følelsen af, at dette her er beskidt og forbudt.

Derfor voksede vi op uden et kærligt og sundt forhold til vores køn og seksualitet.

Føler du dig forbundet med dig selv ?

For mange af os, kan det at genforbinde os til vores køn og seksualitet, være et enormt skridt. Men det vil få stor indflydelse på alt i livet. På måden vi bevæger os i livet og møder andre mennesker.

Det er afgørende for vores gang i livet, vores værdighed, glæde og selvværd at have en god forbindelse til vores køn og kraftcentret der.

Gør dig fuldstændig fri af hvad andre mener og tænker. Det er dit liv, og dit liv er en direkte refleksion af hvad der sker inde i dig. Så længe du skaber forskellige blokeringer og spændinger inden i dig, og føler dig usikker på hvad andre mennesker synes, vil du have blokeringer i dit liv.

Header-H+Ñnd

Jeg oplever igen og igen i mine tantramassager og i Sexual Healing, at når indvendige blokeringer, spændinger og sammentrækninger slippes, så forandrer lige så stille det udadvendte liv sig i forhold til andre mennesker og problemer.

Hvordan hænger det hele sammen? Du vil opdage at hele din virkelighed er et direkte spejl af dit indre liv.

Hvis du har spændinger i din krop, vil du have besvær i dit liv.

Mens hvis energien kan strømme frit og ubesværet i din krop, vil du opleve at livet leves mere ubesværet.

Vil du læse om min etik så klik HER

Vi du læse videre om vaginal dearmering så klik HER

Vil du læse videre om dearmering så tryk HER

Peter Hjeds, Certificeret psykoterapeut og tantramassør

Tantra massage Terapi Bodywork Sexual-Healing