SEX – EN VEJ TIL GUD

Her er et godt citat fra min, for tiden, yndlingsbog af

Davis Deida: “

SEX – EN VEJ TIL GUD

”Som kvinde er i særlig grad tiltrukket af den sensuelle side af sex – ikke kun af selve den sexuelle akt, men af situationens helhed. Levende lys. Musik. Dufte. Berøringer. Smagsindtryk. Et karbad sammen, læber mod læber, varm ånde mod fugtig hals. Et rosenblad, der bevæger sig langsomt hen over din krop fra bryst til lår.

De fleste kvinder har ingen problemer med at hengive sig til sensuel nydelse. Det har mange mænd. Det er grunden til, at de ofte har brug for overdreven sensualitet – direkte stimulering af penis, ti nøgne kvinder, der rører ved hinanden under et sexshow – for at nå frem til det sted, som kvinder helt enkelt kan lokkes frem til. Kvinder føler sig hjemme i deres sanser; mænd har tit brug for at blive forført eller begejstret så meget, at de husker på, at de har en krop – og så giver de slip på den, så snart de kan, falder i søvn så snart de har fuldbyrdet kønsakten.

Derfor er vejen til seksuel nydelse meget forskellig for mænd og kvinder. Mænd skal først lære at finde ind i deres kroppe: så skal de lære at mærke deres partner rigtigt, dernæst at være fuldt nærværende og bevidste, mens de oplever ekstrem nydelse, for siden at lade sig opløse i åbenhed sammen med deres partner i kærlighed.

Fra David Deida: ”Sex – en vej til Gud”

Sex- en vej til Gud

Peter Hjeds

certificeret psykoterapeut

og tantramassør

TANTRA MASSAGE, BODYWORK, SEXUAL HEALING, TERAPI

Århus, Aalborg, Odense, København