Sanseligt Parforhold

Find inspiration – Forny jeres intime liv

Sanselighed Sensualitet Berøring Blomstring Nærhed Nærvær Energi Krop Kærlighed Samvær Healing Massage   Kontakt  Kropslighed


Pakke 1

4 timers guidning/1 underviser/Pris 2800kr

Sanselige øvelser. I guides ind i nærvær. Lad jer inspirere til et rigere intimt liv. Øvelser som leder jer ind den nærhed og intimitet I har eller havde engang.


Pakke 2

4 timers guidning/2 undervisere/Pris 4900kr

En række øvelser som demonstreres af os. I befinder jer i jeres eget space og lader jer inspirere. Øvelser som har til hensigt at bevidstgøre jer om hvilken rigdom der findes i det sanselige ikke-målrettede rum.


Pakke 3

7 timers guidning+1 måltid/2 undervisere/Pris 6900kr

En dag der består af guidede øvelser på egen madras uden forstyrrelser fra andre deltagere. I er de eneste gæster på dette dagsophold. Lad jer lede og guide ind i sanseligt nærvær med større fordybelse som tiden går. 


Pakke 4

10 timers guidning+2 måltider+1 nat på eget dobbelt vær +2 undervisere/Pris 9900kr

Lære/inspireres til at give og modtage massage indenfor parforholdet. Forbedret grundlag for jeres parforhold som gavner både jer selv og jeres øvrige familieliv. Oplev måske at blive genforelskede i hinanden og i livet sammen. Lær inspirerende øvelser at tage med hjem i jeres fremtidige samliv.


Pakke 5

15 timers guidning+5 måltider+2 nætter på eget dobbelt vær +2 undervisere/Pris 14.000kr

Dette ophold er IKKE en teoretisk indføring i nogen tankegang/filosofi. Det er en hands on/learning by doing

Sanselighed skal I udgangspunktet opleves kropsligt og ikke forstås med hovedet. Der vil også være pauser med tid til vandring i den overdådige natur

Vi ser meget frem til at invitere Jer i den dybe skov mellem søerne langt fra byens og hverdagens larm og tummel.


Pakke 6

Weekend workshop for 5 par

18 timers guidning+5 måltider+2 nætter på eget dobbelt vær +2 undervisere/Pris 6.000kr

Weekenden vil være bygget op som en progression – en proces – I som par inviteres at gennemleve.
Du og din partner har jeres egen madras – jeres egen rede hvor i opholder jer og arbejder sammen. I vil udelukkende lave alle øvelser med egen partner.

Hvem kan deltage/skal man være et etableret par …? Man kan kun melde sig på denne workshop som par, uden at det dog behøver være en etableret relation. Vigtigst er det at I har lyst og åbenhed til at gå dybt med hinanden, og lægge skjoldet og være sårbare sammen.


Peter Hjeds,
mandecoach og psykoterapeut
Mobil 2287 5587
Mail: Kontakt@peterhjeds.dk