TESTIMONIALS

Her på siden følger mails fra kvinder og mænd som efter en session eller et forløb har givet tilladelse til at jeg deler deres ord. Tusind tak til Jer!

Hej Peter

Tak for en pragtfuld og for mig personligt udviklende weekend.Har aldrig været i miljø, som var så nærværende, og som ny i dette forum følte jeg mig meget afslappet og velkommen.Om søndagen var jeg meget træt om morgen, da jeg kun fik sovet i tre timer om natten, men jeg tager det som et positivt udtryk for at under bevistheden arbejder på høj tryk.Din lille oase skaber et rum hvor nærvær, seksualitet er naturligt, som netop er de punkter hvor jeg har behov for at udvikle mig.Det vil ikke kunne skabes i noget større og smartere, så fortsæt på samme måde fremover! 

Kh T

Hej Peter
Jeg er dig bare så inderligt og dybt taknemmelig fordi du på smukeste og bedste vis tog mig med på min første rejse ind i tantra.
Bortset fra fødslerne af mine to børn, er det noget af det største og bedste jeg nogensinde har oplevet – både under massagen og her i dagene efter. Jeg er sikker på, at det får betydning for resten af mit liv, da jeg tydeligt kan mærke, at jeg allerede har flyttet mig lidt og at det bare føles så rigtigt.
Siden vores seance i tirsdags har kroppen i mine vågne timer været fyldt med så mange forskellige følelser og stemninger, at jeg har svært ved at beskrive det. Hovedet har helt sikkert været mindre aktivt og kroppen er i den grad kommet i gang.
Det er ind i mellem ret voldsomt/intenst, men samtidig også ubeskrivelig godt og så befriende. I perioder får tårerne frit løb, men fordi de er udløst af lettelse og forløsning er de helt ok. I andre perioder bobler glæden i hele kroppen og ansigtet er et stort smil -til andre tider er det en sørgmodighed, jeg ikke helt kan forstå, der har overtaget, men også den føles rigtig god at være i.
Jeg mærker i den grad når solen, vinden og regnen rammer ansigtet – jeg indånder en overvældende duft af efterår og alle farverne står så klare.
Jeg forstår ganske enkelt ikke, hvordan det kan ske for mig efter en intro på tre timer, men det er fakta og jeg nyder det bare i fulde drag.
Jeg må bare gå videre ind ad den dør der nu er åbnet på klem og vil derfor gerne aftale et forløb over fem gange. Jeg booker derfor snarest den første aftale ind, så den ligger i løbet af de næste to uger.
Vi ses og endnu  en gang tusind, tusind tak.
Kærlig hilsen P

Jeg blev skilt sidste sommer fra et forhold hvor jeg ikke havde min spirituelle side aktiveret. Den var gemt væk. Jeg havde lukket ned for den fordi den ikke var så velset og værdsat. Det seksuelle var mest platonisk eller pornofikseret. Det handlede om jagten på orgasmen og så var det slut. Jeg skulle bruge mit hoved og koncentrere mig meget for at fokusere på min klitoris fordi det er den eneste måde jeg har oplevet orgasme på. Når orgasmen kom slap jeg lidt og nød det, men hovedet begyndte hurtigt at snakke, tolke og bedømme igen. Jeg havde svært ved at give slip og komme helt ned i kroppen. Jeg tænkte at tantra kunne være spændende og måske være med til at koble det spirituelle og det seksuelle, så jeg begyndte at læse om det fra flere forskellige kilder. Det tændte mig i den grad og jeg talte med en kvinde som er sexolog og kropsterapeut, og det bekræftede mig i at det var den vej jeg skulle. Nu efter 5 tantramassager kommer jeg lige så stille nærmere noget af det jeg har savnet de sidste mange år. Jeg bliver mødt i mit aller inderste, men det er stadig svært at slippe helt. Lysten er der helt sikkert og det lykkes nogle gange at slippe og bare nyde og være med i bevægelserne uden der er nogen jagt på noget som helst. Det er bare ren væren i mig selv og med dig – fantastisk. Men pludselig begynder hovedet at vurdere om det er okay, om JEG er okay og hvad tænker du osv. Sådan svinger det frem og tilbage i massagen. Jeg ved at det handler om også at kunne sige ja og nej og sætte grænser. Men det er et af mine helt store issues. Jeg ved ikke hvor mine grænser er. Jeg er meget åben for hvad der sker selvom mit hoved snakker med.

Hilsen kvinde på 40 år

Tantramassage – healing og transition på en og samme gang

For to år siden befandt jeg mig i en livskrise (uønsket skilsmisse efter 32 års samliv) og var, blandt andet via deltagelse i en spirituelt orienteret gruppe med fokus på personlig udvikling, blevet sporet ind på tantramassage som behandlings- og lindringsmetodik. I undersøgelse af udbuddet blev jeg hurtigt fanget ind af Peters hjemmeside, som for mig var både informativ og tillidsvækkende. Desuden var behandlingsformen på min eksakte problematik godt beskrevet.

Uden at have mødt Peter bookede jeg fem sessioner, hvilke til fulde levede op til det beskrevne. Jeg oplevede altså fin overensstemmelse mellem det, Peter siger og foregiver og det, som han faktisk skaber og gør; seriøs behandling i tryg og behagelig atmosfære, og jeg forvandlede mig.

Tantramassagen gav mig rum for at komme af med gammelt såvel som nyt indre affald, og jeg undgik det helt store krisehul under og efter skilsmissen. Sessionerne åbnede min krop og mit hjerte, og min krop tog mere over begyndte at sanse og fortælle nye og mange flere ting. Tantramassage var ikke helt nyt for mig, men jeg må sige, at jeg blev temmelig forbløffet over, hvad den gjorde for mig i en svær periode. Det var healing og forvandling af mig til mere af mit sande jeg på én og samme gang.

Tantramassage var og er for mig en yderst effektiv behandlingsform kombineret med selvoverskridelse og nydelse. Jeg vil til enhver anbefale metoden og ligeledes Peters måde at facilitere den på. Peter arbejder både med ord og krop men hver for sig under en given session af den karakter, jeg har modtaget; tantramassage uden ord men med velovervejet lydstimuli og relateret samtale før eller efter den kropslige del. Peter er både som tantramassør og terapeut sansende, lyttende, tillidsvækkende, åben, afslappet, ordentlig, rolig, venlig, empatisk og sikkert meget sig selv. Efter de fem første sessioner, der ’skød mig af’ så at sige, har jeg siden nydt fem sessioner to gange, og der bliver ved med at dukke nye kropslige dimensioner og mentale erkendelser op i takt med, at Peter med massagen dykker ned i alle lagene. Jeg er stadig nysgerrig på formen og ikke mindst på mig selv, så tantramassage er blevet en naturlig del af mit liv. Lidt sloganagtigt kan det udtrykkes på følgende måde: ”Peters Tantra – Lottes Mantra””.

Mit meget lange tilløb, nok ca 2 år, til en Tantramassage har været det hele værd. 

Før jeg tog springet og bestilte tid hos Peter, gik jeg rundt med en følelse af, at der var blokeringer på dele af min seksualitet, det føltes som om, at der var mere til mig, dele i mig der ikke blev foldet helt ud, det var den følelse der gjorde mig nysgerrig på Tantra.
Mit første møde med Peter var trygt, jeg blev hurtig rolig i vores samtale inden selve Tantra massagen, under massagen oplevede jeg forløsning, jeg græd meget, behovet for berøring var stort, det var enormt forløsende og jeg mærkede hvor healende selve berøringen var, tårerne trillede og jeg var enormt lettet efterfølgende, som en tyngde der havde forladt mig.
Efter første massage var det tydeligt for mig, at jeg ønskede et længere forløb hos Peter.
Forløbet strakte sig over ialt 11 gange.
Hver enkelt af de 11 gange har været unik, Peter mærker ind i hvad behovet er hos mig på dagen, samtalerne har været udviklende, healende og har løftet mig videre i min udvikling, jeg føler mig styrket menneskeligt, mentalt og fysisk. Jeg har fået meget mere kontakt til mine behov og hvad min krop fortæller mig, jeg har fundet ind til lyst og tør lade den folde sig ud, jeg har sluppet blokeringer på min seksualitet og har fundet vejen ind til det sted, som jeg før min start hos Peter mærkede var der, men ikke kunne folde ud.
Det har været en fantastisk rejse og jeg er meget taknemmelig for det skridt jeg tog for mig selv og min udvikling. Peter har mine varmeste anbefalinger.

Kære Peter!
Jeg har nu fået 2 behandlinger af dig her i København hvor jeg bor.
Jeg har efterhånden fået rigtig mange tantra massager af forskellige behandlere.
Det er der en årsag til, nemlig den – at jeg lider af panik angst og mit liv har det bedst med at være i “kasser”.
På et tidspunkt fandt jeg ud af, at tantra massage kunne give mig et frikvarter for “kasserne”.
Jeg har prøvet behandlere uddannet fra C.H.A.I instituttet og fra Mahamudrai instituttet.
Der er stor forskel på behandlings formen, men jeg oplever du har fundet din helt egen form at behandle efter.

Jeg syntes det er lige svært, hver gang jeg skal møde en ny behandler.
Jeg føler mig nemt blufærdig og utryg, og derfor taler jeg som et vandfald under første samtale.

Så kommer jeg på madrassen og så får jeg min hidtil bedste oplevelse indenfor tantra verdenen……..

Hos dig er ikke noget med, at jeg skal sige i farver hvordan massagen er lige nu og her.
Her bliver der ikke spurgt, hvor tæt jeg er – på en skala fra 1-10 på en orgasme, eller – at det ikke er et menü kort, eller hvad jeg ellers har været udsat for hos de forskellige behandlere.

Du mødte mig med ro og stilhed – og det var særdeles dejligt bare og ligge og nyde at give slip.
Det er første gang jeg har oplevet, der slet ikke blev talt og slet ikke var behov for tale under massagen.
Det er første gang jeg oplever, og især bider mærke i, at dine hænders massage strøg er utrolig langsomme og at det føltes dejligt – og det mærkes du er i harmoni med dig selv.
Tyngden af din brystkasse henover min læn, får mig til at finde jordforbindelsen, og jeg koncentrere mig om at mærke min krop.
Det unikke var at jeg følte mig set, så min blufærdig forsvandt…
Under begge behandlinger har jeg flere gange følt mig utryg – af angsten.
Den ene gang følte jeg på et tidspunkt behov for at lægge min hånd på dit knæ.
Du flyttede straks min hånd tilbage på madrassen, og det fantastiske var at jeg på kort tid,- følte mig tryg, du gav mig følelsen af, “du kan godt selv”.

Jeg er begge gange kommet hjem, følt mig godt set, vældig tilpas, syntes og mærket at jeg har forkælet mig selv, ved at få en varme og tryghed i min krop som du har givet mig og det har været en gave at få lov til – at være i dine hænder.
Jeg giver Peter Hjeds mine varmeste anbefalinger.

Venlig hilsen Poul Wigh

 

Hej Peter

       Håber du fik min sms i går, min tlf. har nogle gange ikke sendt 
en besked, hvis den har været for lang.

       Som jeg skrev har jeg haft det godt på en ny måde, det føles 
som om jeg er startet på et eventyr.
       Det er som om jeg oplever livet anderledes, bredere og mere 
fyldigt, som om der er blevet åbnet for en vandhane
       som tidligere dryppede engang i mellem, som et varsel om at der 
findes en anden måde at være i verden på,
       og som nu løber stille og konstant.
       Jeg oplever at jeg har taget et skridt ind i et ukendt terræn 
og alligevel føles det ikke så skræmmende som jeg havde troet,
        men hjemligt, som om det på en måde har ventet på / længtes 
efter at blive opdaget.
       Jeg har en helt ny oplevelse af og kontakt til mit hals/bryst 
område, det er som om det har åbnet sig, så jeg nu kan være der
        noget mere i stedet for i mit hoved.
       Jeg oplever at jeg er flyttet ind i mig selv og skal til at 
lære mig selv at kende.
       Det føles naturligt, dejligt og dybt rørende.

       Kærlig hilsen A

En video en kvinde fortæller om sin tantriske oplevelse

Klik HER

En klient har oplevet tantramassager.

Lyt med HER

Hvad kan man opleve som modtager af tantramassage

HER

En tantravideo:

HER

En kvinde fortæller om tantra HER

Hvordan kan tantra beskrives

HER

Tantramassage interview med en kvinde HER

Hej Peter

Jeg var til jobsamtale dagen efter jeg var hos dig. Og de fik hele MIG. Min akavethed, sensitivitet, sårbarhed og rødmen op til begge ører!!! Det hele skinnede igennem, og de købte HELE MIG. Dejligt.

-Jeg føler mig fuldstændig hjemme i dine hænder og nærvær, trygt og tillidsfuldt. Jeg mærker en dyb forbundethed og sårbarhed, med en enorm styrke. Og hov, et øjeblik tænker jeg, må jeg godt det, føle mig så forbundet og hjemme? Ja for pokker!!!

Og jo jeg flyver lidt, og er det nu også iorden at svæve sådan?

Og så tænker jeg på himlens fugle, der elegant og yndefuldt flyver, men forøvrigt er fantastiske til at navigere vha deres indre visdom. Og de finder jo altid hjem igen! 

Så her er jeg lige nu, i min process. Spændt på, hvor jeg lander, om jeg lander. Men lader energierne arbejde i det tempo, der er bedst for krop og sind. Uden analyse og dissektion af detaljerne…

Wow altså, men den virkelige verden står derude og banker på, -og her er det jo så man skal finde balancen. Men det er velkendt, blot lettere at træde ud i lige nu.

-Jeg mærker enorme forandringer i og omkring mig, så klar til at flyde med i det.

Der er mange måder at nære sig selv på, det her er bestemt en af de smukkeste. Og i virkeligheden handler det jo ikke om mig, men også om alle dem jeg berører, og alt det vi bidrager til hver især.

TAK fordi du er her, til at dele denne process, og gør det muligt.

Kærlig Hilsen H

Jeg har hele tiden gerne ville sende respons efter den første behandling , tilbage i det tidlige forår. Det er jeg kommet væk fra gang på gang…
Det var så harmonisk og naturligt og kærkomment at ligge dér og tage imod og tage ind. Det var berigende, vildt spændende, og bekræftende.
Dejligt at hvile i nuet og gå med impulserne uden at den indre dommer tager plads. Enormt trygt.
Og jeg opsøger dig igen nu. Hvorfor?
Vil gerne vække mig i mine slumrende kroge og lyse op. Bare for mig selv.
Kæmpet så meget med tyngde og stilstand og forstørret hoved. Masser af tanker, som ikke bringer noget. Meningsløshed og savn efter favn. Dulmet med søvn og stilhed.
Og nu bevæger jeg mig ud af resterne, og væmmes ved det mindste tilbagefald. I sig selv er det et afsæt til lys og luft og nye cirkler.
Og jeg vil gerne nærme mig min kerne endnu mere, i håbet om bedre at kunne fastholde og mærke grænser. Og det må hjertens gerne komme med sanselighed, nydelse og varme hænder.
Som sidst, har jeg åbenhed med mig. Tillid. Og glæde.

Vi ses

Kh Rikke

Hej Peter,
 Tusind tak for den mest fantastisk oplevelse i lørdags.
 Traumer jeg har bøvlet med i næsten 30 år er forsvundet og jeg har den mest fantastiske følelse i kroppen.
 Det er længe siden at jeg har følt mig så smuk og kvindelig. Den livsenergi som har lagt i dvale alt for længe er vågnet på alle måder. Jeg har ikke sovet mange timer siden lørdag, fået ryddet op i fortiden og min mand ved slet ikke hvad der har ramt ham.
 Smilet vil ingen ende tage. Det var så dejligt at blive rørt overalt uden andet formål end at tage imod. Og den kærlighed som strømmer ud af dine hænder er helt fantastisk og er let at tage imod.
 Og din måde satte nogle tanker igang. Tænk bare at lade manden føre an og stole på det. Det tog jeg med hjem og kan se at det gør lykke. Og kokos olie er købt og afprøvet!! Jeg har meget taknemmelig for at vores veje krydsede lige nu, det var der en mening med. Og hvor er jeg heldig at være gift med en mand, som selvom han ikke helt forstår det, så i hvert fald accepterer det.
 Jeg viste ham din hjemme side og det du havde skrevet på bloggen den anden dag. Vi har snart været gift i 23 år, i ting falder i vaner. De er brudt nu, tænk hvad 3 timers Tantra massage kan gøre. Meget mere end hvad jeg overhovedet havde kunne forestille mig.
 God aften til dig.

Kære Peter.
 
 Har tilbragt de sidste dage i eftertænksomhed. Er så dybt taknemlig for at have fået den tantramassage. Og at jeg har haft fri i dagene efter til at være i det, der også er en del af massagen. Min krop er blød og åben, føles mere feminin og “kurvet”. Bliver ved med at få erindringssansninger (hvis der er noget der hedder det? : ) fra massagen…. Længslen efter at forsvinde ind i dig, da du rejste dig. Blive båret i en tilstand af ren væren – i så ren en hengivelse, så selv det at blive båret ikke registreres.
 
 Og så en erkendelse af, at måske handler det ikke om at give mig selv lov til at fylde. Det handler om at være åben. At åbne krop, hjerne, hjerte, – udvide – så der både er plads til andre og til mig, ja for pokker nu jeg er i gang – til hele universet : ). Jeg er lidt forundret over, hvor naturligt det føltes at åbne mig. På trods af hovedet holdt vagt og kun opgav bevågenheden i korte øjeblikke. Jeg mødte grænser, men ikke nogle jeg måtte holde stand ved. Nærmere blot en konstatering og grænser som jeg så selvfølgeligt gled hen over. Fordi det føltes så naturligt i min krop. Så rigtigt….

Jeg kan mærke, der er en længsel og rum for at åbne mig endnu mere. At hovedet kan slippe meget mere. At jeg kun lige står indenfor dørtærsklen af det rum af hengivelse, kærlighed og åbenhed, jeg indeholder. TAK for at hjælpe mig til at se og mærke dette.

 

Jeg er dybt taknemmelig for den behandling du gav mig.

Jeg er stolt af mig selv eller glad for at jeg/min krop var så klar til at gå ind i processen.

De to første dage efter havede jeg temmelig mange efterskælv/små rystelser i kroppen.

Jeg har været meget træt og mega tørstig, det har ikke været svært at drikke extra meget vand.

Jeg var også øm nogle steder på kroppen efter tryk!

Jeg føler mig helt anderledes i min krop. Jeg føler mig mere hel og mere i kontakt med mig selv.

Føler mig gennemstrømmet af energi på en meget fredelig måde. Det er ligesom om at jeg er vokset i min krop Jeg føler mig forbundet mellem mine tæer, mit hjerte og min top.

Tak, tak for hjælpen.

Jeg har haft gamle minder strømmende igennem mig på en kærlig og blid måde, ingen drama.

Jeg er stadig meget tilfreds, da det har givet en stor forbedring i bevægeligheden i hofterne.

Det har helt sikkert løst op for en masse tilbageholdt sorg og magtesløshed. Så ud over at det har hjulpet enormt fysisk, er det også en øjenåbner til at kunne komme videre rent følelsesmæssigt (at være i stand til at give slip ).

Jeg er positiv overrasket over tantra-massagen.

Med venlig hilsen

J

Hej Peter.

Føler mig dybt taknemmelig.

Var så træt da jeg kørte hjem. Da jeg så kom hjem og fik lidt at spise, blev jeg næsten ”høj”. Endorfinerne drønede rundt i kroppen på mig. Jeg følte mig mæt og sulten på samme tid. Ikke efter mad, men efter livet. Levende, sprudlende, elsket og glad. Jeg mærker nu mig..mærker min indre vulkan er i begyndende udbrud, min kraft.

Hos dig var jeg tryg. Var fedtet ind i olie og alligevel følte jeg mig lækker, dejlig, åben, omfavnet.

Her til morgen oplever jeg en indre ro. Har jo fået diagnosen kronisk stress og har altid uro og tankemylder. Men ikke nu. Jeg har en ro i kroppen og sjælen som jeg ikke har haft i mange år. Det var noget som jeg slet slet ikke havde ture håbe på.

Så Peter….tak fra hjertet. Du gav mig så meget.

Kære Peter

Præcis for en uge siden befandt jeg mig i din hule, varmen fra brændeovnen, det blide mørke kun oplyst af stearinlys.- og dig Peter .En dejlig velkomst, ro te snak tryghed tillid din rolige måde at føre mig ind i tantramassagen,  varm olie,, dine hænder  blide forsigtige, i starten,, efterhånden blev det mere og mere en helhed,, “ethed”  – helt igennem en intens dyb dejlig oplevelse

Har tænkt på dig indimellem, varmen nærheden, at det var så trygt og let at give sig hen give slip. 

Svært at beskrive hvad jeg havde forestillet mig, udover det vi talte om ,, at blive klogeren på noget dybt i mig selv..under seancen var jeg nogengange optaget af dine berøringer andre gange helt væk og kunne ikke helt finde hoved og hale på hvordan du lå/ var omkring mig omsluttede mig, masserede overalt, meget tæt frit rytmisk , som en lang bevægelse, føltes nogengange som vi var et, husker at jeg havde brug for at holde dig i hånden ,føltes som om du forstod 100% som om vi havde en fortrolighed dyb kendskab til hinanden. Virkelig smukt og dejligt . Blev også ked af det på en forløsende måde accept af det jeg var og følte. Følte mig fra starten tryg og godt tilpas, nød din stille måde at massere mig på overalt så jeg slap at følge med hvor du berørte mig. Jeg nød at tage imod ikke at skulle give noget bare være mig, kunne godt havde brugt længere tid i den tilstand… røj kort op i tankerne, bemærkede at du ikke undlod at berøre mine bryster brystvorter selvom jeg reagerede med kroppen og lyde,, det gjorde mig fri til igen af slappe og være tryg ved dig,, du kunne være i alt med mig,, virkelig skønt. du responderede smukt fulgte med mig ind i den tilstand der var tæt på forløsning som er vidunderlig at være i… og ku ik gi helt slip igen.

TAK kære Peter for en skøn oplevelse som Godt kunne havde været strukket ud over endnu flere timer. 

Send mig gerne invitationer hvis du tænker der er arrangementer jeg kunne havde glæde af.

Kærligst Søs

Hej Peter.
 Tak for sidst! Det var en meget stor og berørende oplevelse. Jeg oplevede efterfølgende en bølge af kærlighed, lyst og længsel skylle ind over mig, en meget dejlig, varm og intens fornemmelse.
 Jeg har det rigtig fint med det og er glad for at have udfordret mig selv med dig. Jeg sætter stor pris på og har stor respekt for din professionelle og bevidst afgrænsede måde at forholde dig til og være i massagen på. Det giver mig et meget kraftfuldt udviklingsrum, tak for det. Jeg synes også vores snak før og efter var hyggelig og berigende. Jeg følte mig hjemme og godt tilpas både fysisk og i dit selskab.
 
 Det har gjort meget ved mig på den gode og spændende, men også udfordrende måde som skal mærkes og fordøjes. Det er vist lige som det skal være.
 
 Kærlig hilsen Christina <3

Hej Peter.

Tusind tak for en fantastisk oplevelse i går.

Jeg er helt okay og har det rigtig godt efter massagen igår.

Men jeg er stadig helt afslappet og har en rigtig dejlig følelse i hele kroppen. Og det er bestemt ikke den eneste gang jeg vil prøve tantramassage.

Jeg var faktisk ret nervøs for at prøve tantramassagen, men du var så imødekommende og nem at snakke helt uformelt med, at min nervøsitet hurtigt forsvandt

Og selve massagen var så fantastisk befriende og sanselig og jeg var helt i min egen lille verden hvor jeg kun mærkede den afslappende følelse jeg fik i kroppen af din massage og jeg var fuldstændig tryg ved dig igennem hele massagen

Du var rigtig god til sørge for en afslappet stemning både før, under og efter massagen. Og den omsorg og opmærksomhed du udviste er i mine øjne fantastisk….og nok det de fleste kvinder drømmer om og ønsker af deres mand/ kæreste. Også det jeg ønsker mig af en kæreste når det engang bliver aktuelt

Jeg havde slet ikke nogen tidsfornemmelse og beklager at du ikke nåede at få noget tid før næste klient kom

Jeg er så glad og taknemlig for at jeg vandt den her dejlige tantramassage og det er helt sikkert ikke den eneste gang jeg vil prøve det. Så endnu engang tusind tak

Kh Kirsten

Ps. Mine fødder er først kolde nu her til aften….de har ellers været varme siden igår efter massagen

Der skulle flyttes grænser, det var jeg helt enig med mig selv om, men en ting er at ville, noget andet er at kunne….

Jeg havde mistet min kæreste, som jeg havde kendt i mere end en menneskealder, så mødet med Peter var et håb om at mærke mig selv igen, sensuelt og uden sex.

For mig har nærhed, kærlighed og sex fulgtes af i mange år……..så heldig at være 🙂

Nu skulle jeg opleve nærhed uden sex og uden kærlighed!!

Jeg skulle møde Peter og have massage….. tantramassage.

Havde aldrig prøvet det før……… læst lidt om det på Peters side på nettet, men ellers blank….. Glad for blank, så havde jeg ingen deciderede forventninger….. Indgik i mødet, i relationen med åbent hjerte og hjerne.

Peter hentede mig på P-pladsen som aftalt. Lille hus med brændeovn…lige mig. Det fysiske rum var godt for mig.

Budt indenfor. Budt på te… og så sad vi der. Kiggede på hinanden. Jeg havde det fint. Solen havde været med mig hele vejen. Kender til mødet med mennesker, nærhed af mennesker. Kender kroppe, skæbner, svaghed, styrker fra mit arbejde.

Vi snakkede lidt om, hvem jeg var, og lidt om hvorfor jeg var der. Peter fortalte lidt om sig selv.

Peter fortalte ligeledes om ritualet, musikken, aftalerne, nøgenhed…. Jeg var modtager, han var den der gav. Det var let……

Ritualet var smukt. Man bliver tæt på hinanden, på en eller anden måde. Selv vores vejrtrækninger fik en relation, hvilket var en rigtig dejlig oplevelse. Der banes vej, til det der skal foregå. En sikker, ærende, ydmyg tilgang. Der er i den grad fokus.

Huden fik relation. Stille og roligt.. lidt, så mere og så næsten alt. Hele tiden med respekt for mine grænser.

Den øvrige sanselighed i oplevelsen må stå for sig selv.

Men fantastisk dejligt og vigtigt at det var ok at lade sin krop moduler med Peters. Føle, gribe, sanse, sanse, sanse.

Stilheden efter oplevelsen var smuk. Lyden af ferie, dør der knirkede, frisk luft, knitrende fra brændeovnen.

Oplevelsen af at være tryg i Peters selskab var stor. Jeg tvivlede ikke et eneste sekund på at hensigterne var i orden, og at Peter var dygtig til det, han lavede.

Mine længsler om nærhed med et andet menneske var helt rigtige. Det var smukt, dejligt og inderligt, at mærke, høre, lugt og smage…. at være nær.

Skønt at kunne forlade det dejlige sted uden at have forpligtede sig til noget….

Jeg kunne blive afhængig af det uforpligtende 🙂

Mit ansigt var for smalt, da jeg forlod P-pladsen, så bredt smilede jeg. Uro i kroppen, men på en rigtig dejlige måde. Uro i kroppen da jeg kom hjem, men stadig på den dejlige måde. Træt i kroppen… ja jeg havde vel været spændt på det alligevel, og min krop var på dejligt overarbejde i Peters hænder. Mit fysiske jeg blev nænsomt plejet, og min sjæl blev forstyrret og fik en anden ro.

….. Og så er næste tid booket.

Kh K

Hej Peter
Her kommer min beretning .
Hvis du gerne vil have at jeg uddyber noget , så skriv endeligt .

Jeg har lige afsluttet et forløb ved dig og vil prøve at sætte et par ord på , som lovet. Selvom det er svært at sætte ord på den gave, du har givet mig.

Da jeg startede ved dig, var min krop næsten lukket helt ned, efter to år med store udfordringer . Der var lang imellem at jeg mærkede lyst til sex og andet smukt her i livet. Jeg kunne ikke mærke mine ja’er og nej’er, og havde smerter ved samleje .

Så startede min rejse ved dig. Mit primær mål , var at få smerterne til at forsvinde, men hold da hvor har jeg fået meget mere ud af det.
Hver gang har været enestående på sin helt egen måde , de samtaler inden massagen , har været så givende , nogle længere end andre.
Jeg har været igennem mange følelser , lyser og en gang havde jeg en stor spirituel oplevelse , hvor jeg accepteret et stor valg og et tab i mit liv. Jeg følte mig så “passede på” , når jeg blev ked af det.
Du har fra første gang skabt et rum hvor jeg har følt mig 100% tryk og tillidsfuld . Du har lært mig igen , at hengive mig helt til nydelse og bare give slip . For hver gang mere og mere intens .
Det har været dejligt at kunne skrive med dig , efter en massage , hvis jeg har haft behov for det.

Jeg er nu tilbage i min krop og nyder lives smukke ting igen – danser i min stue af glæde. Og så vidunderlig, at smerterne er væk .

Tantra er blevet en del af mig og glæder mig til at udforske det .

En massage ved dig, kan beskrives med et ord – himmelsk .

Af hele mit hjerte tak Peter

Kærligst hilsen Heidi

“Hejsa Peter

Først vil jeg gerne undskylde at jeg ikke har skrevet før nu. 

 

Jeg har det rigtig godt og jeg har fået en indsigt i at jeg virkelig godt kan være i kontakt med min seksualitet trods alt. Jeg havde det fantastisk efter massagen og en uge efter. Jeg var virkelig tændt og følte mig enormt feminin. Det var virkelig dejligt at mærke så meget lyst og energi flyde i rundt i kroppen, en krop som har ændret  sig markant de sidste 5 år. Men det var virkelig dejligt at føle mig selv og mine lyster igen. 

 

Det var en utrolig smuk oplevelse at få massage af dig. Den var utrolig følelses ladet og inderlig og føles helt oprigtig. Hvilket jo er helt utrolig mellem to fremmede mennesker. 

 

Jeg tænker meget på oplevelsen og den vil være i mit hjerte i lang tid endnu. 

 

Go weekend 

 

Knus Pia “

 

 

Hej Peter.

Tusind tak for en fantastisk oplevelse igår

Jeg er helt okay og har det rigtig godt efter massagen igår.

Jeg er stadig helt afslappet og har en rigtig dejlig følelse i hele kroppen. Og det er bestemt ikke den eneste gang jeg vil prøve tantramassage.

Jeg var faktisk ret nervøs for at prøve tantramassagen, men du var så imødekommende og nem at snakke helt uformelt med, at min nervøsitet hurtigt forsvandt.

Og selve massagen var så fantastisk befriende og sanselig og jeg var helt i min egen lille verden hvor jeg kun mærkede den afslappende følelse jeg fik i kroppen af din massage og jeg var fuldstændig tryg ved dig igennem hele massagen.

Du var rigtig god til sørge for en afslappet stemning både før, under og efter massagen. Og den omsorg og opmærksomhed du udviste er i mine øjne fantastisk….og nok det de fleste kvinder drømmer om og ønsker af deres mand/ kæreste. Også det jeg ønsker mig af en kæreste når det engang bliver aktuelt

Jeg havde slet ikke nogen tidsfornemmelse og beklager at du ikke nåede at få noget tid før næste klient kom.

Jeg er så glad og taknemlig for at jeg vandt den her dejlige tantramassage og det er helt sikkert ikke den eneste gang jeg vil prøve det

Så endnu engang tusind tak Peter

Kh Kirsten

Hej Peter

Det er mig som siger tusind tak for en helt fantastisk og uforglemmelig rejse væk fra hverdagens travlhed. 

Er stadig så overvældet over din måde du kunne bringe disse fortryllende og intense følelser frem i mig. Min længsel for virkelig at blive rørt, hvor min krop krop var 100 procent i fokus. Du har virkelig fået tændt min indre ild. Af hele mit hjerte tusind tak. 

Håber meget på jeg snart får muligheden for at komme og mødes med dig igen.

Kærligst Pernille

Hej Peter. 

Tusind tak for en fantastisk oplevelse. Jeg har det rigtigt godt. Er fyld med energi og ser på verden med hel nye øjne. 

Jeg er begyndt, at læse Min elskede af David Deida, som du nævnt i et af dine breve. Jeg kan genkendt mange tinge i det han skriver. 

Jeg er kun blevet bekræftet i at Tantra er det rigtigt for mig. 

Kh. Celine 

 

 

Jeg har det rigtig godt og jeg har fået en indsigt i at jeg virkelig godt kan være i kontakt med min seksualitet trods alt. Jeg havde det fantastisk efter massagen og en uge efter. Jeg var virkelig tændt og følte mig enormt feminin. Det var virkelig dejligt at mærke så meget lyst og energi flyde i rundt i kroppen, en krop som har ændret sig markant de sidste 5 år. Men det var virkelig dejligt at føle mig selv og mine lyster igen.

Det var en utrolig smuk oplevelse at få massage af dig. Den var utrolig følelses ladet og inderlig og føles helt oprigtig. Hvilket jo er helt utrolig mellem to fremmede mennesker.

Jeg tænker meget på oplevelsen og den vil være i mit hjerte i lang tid endnu.

Jeg føler mig “fyldt ud”, på en eller anden måde, måske fordi du rent faktisk fyldte mig med hånden i min skede. Jeg har mediteret på oplevelsen to gange nu, og jeg føler mig mere afklaret sexuelt, og hviler mere i min krop, accepterer den som den er, og det der billede med at jeg bør træne mere og tabe mig lidt, har jeg kunne fuldstændig tilsidesætte. Jeg tror at jeg kan få afsluttet nogle ting, og påbegyndt noget nyt med en anden ro nu, i de næste dage, hvor jeg har fri.

Det var en utrolig dejlig oplevelse at mærke, hvordan du fulgte min krops signaler, også selvom jeg ikke var helt med hele tiden, jeg lod mig bare give mig hen. Jeg synes jeg fik meget ud af massagen, men jeg synes ikke jeg har noget traumatisk at behandle, så jeg så det egentlig blot som en meget givende oplevelse i min søgen efter meningen med min energi og min seksualitet.

 

Så er jeg lige kommet hjem efter endnu en dejlig oplevelse hos dig. Lige fra første gang følte jeg mig tryg. Du udstråler en ro, en professionalitet, er empatisk. De smukke omgivelser, kolonihaven, træhuset med brændeovn er med til at forstærke det.

Jeg har fået tantra massage hos andre – hver gang smukke sanselige oplevelser. Men da jeg fik den første af dig, kunne jeg mærke den gik dybere. Den vækkede noget; en buldren, urkraft. Instinktivt fornemmede jeg, at dette ”noget” måtte undersøges nærmere, og jeg er nu i gang med et forløb hos dig.

Din massage medvirker til, at det der i forvejen er fantastisk bliver endnu vildere, går endnu dybere. For hver gang bliver oplevelsen kraftigere.

Det er i virkeligheden umuligt, at sætte ord på noget, der er ordløst. Ordene forfladiger den magiske oplevelse, hvor kroppen tager over. Det er det, jeg oplever i sex, elskov, når jeg giver slip på hovedet og hengiver mig fuldt ud. Det er det, du har været med til at forstærke og gøre endnu smukkere, endnu mere helkropsligt. Musikken og omgivelserne spiller en stor rolle i den proces.

Alle mulige følelser, jeg ikke vidste jeg havde, kommer ud – sprænger sig vej ud. Din blide guidning og intuitive fornemmelse af, hvad jeg har brug for gør, at jeg bare kan give udtryk og tage imod.

Efter hver gang går jeg ud i verden med en dyb glæde og kærlighed til livet. Det bedste jeg kan gøre resten af dagen er at slappe af og bare være i det.

En gave at give sig selv – at give sine omgivelser.

Tusind tak, Peter. Jeg kan varmt anbefale dig til andre.

Kærligst Karen Fyhn 46 år

 

“Jeg kan varmt anbefale Peter, som med sin evne til indføling er god til at mærke, præcis hvor klienten er i sin proces under behandlingen. Peter arbejder meget intuitivt og har en god, kropslig intelligens. Han har en fin evne til at mærke, hvornår klienten er klar til at tage flytte sig – skubbe hende kærligt hen til kanten og hjælpe hende til at tage næste skridt, når hun er klar til det. Hos Peter kan man både forvente at synke ned i oaser af nydelse og nærvær, men også transformation, udvikling og forandring.”/Trine Lykkegaard AKA Trine Tao

 

“Jeg har nu været til min 4. tantramassage hos Peter, og så skulle man tro at alt var kendt og en selvfølgeligt, men nej.

Foruden den absolut skønne tantramassage som jeg ikke kan få nok af, aftalte vi som noget nyt at arbejde med at slippe seksuelle spændinger også kaldet vaginal dearmering.

Det vekslede godt mellem massagen jeg kendte og dearmering som foregår ved tryk af forskellig styrke, ind i mellem forbundet med stor lyst følelse.

På et tidspunkt passede massagens bevægelser fuldstændigt ind i musikken og alt gik op i en højere enhed for mig og jeg kunne på den måde leve mig helt ind i oplevelsen og derved slippe kontrollen helt og fuldt.

På den måde får jeg mere og mere ud af mine besøg, når jeg nærmest glemmer tid og sted.

Da massagen var overstået og jeg forlod Peter måtte jeg simpelthen sidde en stund og få kaffe for lige at falde til ro, for jeg sitrede bogstaveligt over det hele og mit hjerte bankede som var det betalt for det.

Det var som sådan ikke ubehageligt men nærmest en følelse af at noget nyt var sat i gang og jeg glæder mig til at se hvad dette nye bringer til mig.

Det er så skønt at komme hos dig Peter, til en ny oplevelse hver gang, det bliver aldrig kedeligt.”

Kh Mai

 

Hej Peter

Jo du havde ret:-)

Det var anderledes 2.gang

Hold nu op dét gik dybt

Jeg har det, som om jeg har løbet Marathon/elsket intenst i dagevis:

“mørbanket”

krydret med en knagende hovedpine

Og træt træt træt

Men det føles

rigtigt,

godt

og trygt

at være i/under dine hænder og varetægt.

Du skaber en perfekt ramme, hvor kroppens fortrængninger og visdom kan folde sig ud…

Synes det er fantastisk at ku komme på SÅ lang en rejse i kroppens univers på så få timer

Du er kompetent,

eminent lytter

og intuiteur,

neutral og dog føler jeg mig blidt imødekommet

Uhyre vigtigt at man som du er proff og ved nøjagtigt hvad man har med at gøre! Ellers kan gl traumer som fx overgreb blive et nyt….

Taknemmelighed er følelsen jeg får, når jeg tænker på hvilket meningsfuldt arbejde du gør

Jeg kan og vil VARMT anbefale dig!

Kærligst M

 

 

Hej Peter.

Jeg siger tusinde tak for mødet i fredags. Jeg er meget glad for at jeg valgte dig til at introducere mig for Tantra. Din rolige og empatiske måde at møde mig på, fik mig hurtigt til at slappe. Jeg nød virkelig hele seancen og følte umiddelbart efter at jeg havde fået afløb for al min opdæmmede energi.

Da jeg kørte fra Århus til Helgenæs, var jeg totalt afslappet og for første gang i meget lang tid opdagede jeg, at min tinnitus var trådt i baggrunden. Den sædvanlige hyletone var meget svagere og jeg følte en dyb ro i mit sind. Mens jeg sad der i bilen og gennemgik et tjek rundt i kroppen, mærkede jeg at mine skuldre var helt nede på plads. Samtidig var jeg meget klar i hovedet og det samme var nu pludselig også farverne i landskabet. Jeg kunne nu se alting klarere end sædvanligt. Negative tanker som har præget mig længe, og den underlæggende sorgsmerte der har siddet som en knude i mit indre, var væk. Jeg mærkede derimod en boblende energifyldt varme brede sig i mit underliv og det var en forunderlig følelse, helt uden seksuel opstemthed som mest er den følelse jeg har mærket der. Der var altså en mærkbar virkning af yonimassagen.

Jeg kan nu mærke at min kontakt til andre er mere nærværende og gladere end jeg længe har oplevet. Mine tanker kredser ikke længere konstant om mine sårede følelser ift. den mand, der har domineret mig seksuelt og mentalt i det sidste halve år. Jeg er meget mere nede i min krop end jeg har været længe, men jeg fornemmer også, at der nok er flere lag der skal bearbejdes, før jeg igen tør kaste mig ud i et nyt kæresteforhold – hvis det da overhovedet er det jeg skal.

Med den mærkbare forandring der er sket med mig efter bare én seance, overvejer jeg meget at følge et forløb hos dig. Jeg ved selvfølgelig ikke hvor mange gange der skal til, og om jeg har økonomi til det

Endnu en gang tak for en helt ny og fantastisk oplevelse!

Kærligst

Marianne Kit

 

 

Hej Peter

Det er mig der siger tusinde tak for i fredags.

Jeg har ikke helt landet oplevelsen følelsesmæssigt endnu, men her en lille tilbagemelding. Det var en meget skøn, dejlig og intens oplevelse og tak for al den tid du gav mig.

Jeg er meget forundret over hvor “langt væk” jeg var og når jeg tænker over det, tror jeg ikke jeg talte overhovedet, men bare følte og er meget forundret over hvor meget min krop ville have. Jeg følte mig meget tryg i dit nærvær og berøring og kunne derfor bare (til sidst) give slip og lade min krop mærke. Det var dejligt, at opleve en meget dygtig mand som dig, som er så opmærksom og så hurtigt læste mine signaler. Jeg følte mig efterfølgende meget smuk, ikke en følelse jeg ofte oplever, så mange tak for det.

Det ville bestemt gavne mig, at følge et forløb hos dig, men det bliver desværre ikke på nuværende tidspunkt muligt rent økonomisk. Men tanken om 5 uger i træk, med oplevelser som i fredags ville være fantastisk.

Jeg håber meget på, at jeg kan finde en tid hos dig igen til efteråret.

Håber du får en rigtig god sommer.

KH. Janni

 

 

“Fantastisk workshop. Dejligt at møde i andre mennesker så nært og opleve så kærlig berøring, og skønt at være i en gruppe med så meget kærlighed.” Knus til jer Alle” Thomas Gaardhus

 

 

“Hej Peter

Lad mig takke for mit sidste besøg hos dig.

Jeg var af en eller anden grund en smule nervøs, måske fordi det var et stykke tid siden sidst, men det havde jeg ikke behøvet, for så snart jeg lagde mig og den dejlige rolige massage begyndte slappede jeg af og kunne nyde det.

Jeg kunne hurtigt hengive mig berøringerne og er nu kommet til det punkt hvor jeg er ligeglad med om jeg stønner og om jeg bevæger mig, under dine berøringer på madrassen.

Det var nyt for mig at du trykkede på nogle punkter over lænden og på balderne med forskellig styrke.

Jeg forstod først ikke hvad det skete men kunne så mærke nogle strømninger af seksuelle energier, hvilket faktisk var ret behageligt.

Da jeg vendt mig om var det dog ikke så behageligt med alle de tryk da vi nåede til yoni massagen.

Men du stoppede et øjeblik og forklarede at det var for at løsne mine spændinger og jeg skulle prøve at trække vejret dybt og det hjalp faktisk, så det sidste af yoni massagen blev til en skøn og dejlig oplevelse.

Nu tænkte jeg så at det var ved at være slut men du lagde dig da nærmest på tværs af mig, holdt samtidig om mig nede ved benet og flyttede dig lidt frem og tilbage. Det føltes ret så godt og jeg vil sige at det næsten var det bedste, fordi det kom så fuldstændigt uventet.

Til sidst lagde du dig bag ved mig og holdt om mig og pludselig kunne jeg ikke holdt tårerne tilbage. Jeg blev selv meget forbavset for havde ikke troet jeg ville begynde at græde fordi jeg hele tiden var så nærværende om alt hvad der foregik.

Det var ikke som sådan ubehageligt og tårerne varede kun et øjeblik. Jeg tror egentligt at jeg pludselig kunne mærke hvor meget jeg savnede at ligge sådan, uden at der blev forventet noget af mig.

Hele aftenen efter massagen følte jeg nærmest at jeg sitrede over det hele og ellers har jeg bare haft det rigtig godt og kan nu kun glæde mig til næste gang.” Anonym

 

 

Hej Peter Hjeds. som jeg har lovet dig skriver jeg lidt om min oplevelse af din tantra massage i lørdags d. 17/5 2014. Det var min første tantra massage oplevelse. Jeg følte mig tryg og i gode hænder hos dig. Du var utrolig nærværende og omsorgsfuld. Det var mærkeligt for mig bare at ligge der og tage imod. Det har jeg aldrig prøvet før i mit liv. Mine tanker fik frit spil og det var svært at holde fokus og være i nuet. Men dine hænder og bevægelser på min krop var meget trygt. Du spurgte mig flere gange, om jeg var okay. For min skyld behøvede du ikke spørge mig. Jeg ville have sagt fra, hvis mine grænser blev overtrådt. Men forstår også godt at du gør det i den bedste mening. Jeg har gennemtænkt forløbet flere gange, og søde Peter, jeg kan altså ikke finde noget negativt at sige til/om dig.

Det var rigtigt godt at du inden behandlingen havde sendt mig detaljeret beskrivelse af, hvad en tantra massage er, om grænser og hvem du er. Det var også dejligt at starte med en snak og en kop te. Musikken var også behagelig og jeg lå godt på din madras. Din måde at massere på, først blidt og så lidt hårde var tilpas, at det var dejligt med de langsomme bevægelser. Det var fint, at du spurgte mig om jeg ville have olie på mine bryster, at du ikke bare gjorde det. Igen da du kom til min yoni. Hjemmefra havde jeg faktisk bestemt at der ville jeg nok sige nej tak. Men det føltes så naturligt, da du spurgte mig om lov, at jeg tænkte, ja da, selvfølgelig. Min korte kommentar til yoni massagen er: hold da op, smiler.

Det er IKKE sidste gang at jeg skal have massage hos Peter. Det kan man godt blive ret afhængig af. Jeg kan trygt anbefale at få en tanta massage hos Peter

 

 

Hejsa Peter.

Vil sige tusind tak for den dejlige tantramassage. For mig var det første gang jeg fik tantramassage af en mand. Har bestemt ikke fortrudt at jeg valgt dig Peter, tværtimod. Det er tydeligt, at mærke, at du har en dyb respekt og ydmyghed over for tantraen, de ritualer som du har i forbindelse med den, samt over for den Qu inde, som du skal give massagen. For mig satte det noget i gang i min krop. Undervejs var der mange følelser i spil og gik fra dig med et stort smil på læberne og en afspændthed i kroppen, men samtidig en glæde i krop og sjæl. Jeg kan varmt anbefale en tantramassage hos Peter, og min holdning er at det skulle alle Quinder prøve. Her følte jeg mig virkelig som kvinde, jeg skulle ikke yde noget, jeg skulle “bare” ligge mig ned også tage i mod. Er bestemt ikke sidste gang jeg skal have tantramassage. Bliver mere og nysgerrig på dette område, da jeg ved, det kan være med til at frisætte nogle ting i mig. Endnu en gang tak Peter.

 

 

Det var noget af en spændende udfording at tage af sted til tantra-workshop uden at vide hvad man gik ind til og uden at kende de andre deltagere.

Vi startede stille og roligt med små øvelser på skift med hinanden, så vi alle kom nærmere hinanden og efterfølgende delte vi vore oplevelser og følelser og Peter spurgte ind i mellem ind til oplevelserne så vi alle kunne få noget ud af det.

På den måde blev vi klar til selv at prøve tantra-massage, som er en utrolig smuk og dejlig oplevelse.

Det blev et rigtig godt hold og vi kom tæt på hinanden og det føltes som om det var slut nærmest før det var startet og ingen af os havde lyst til at bryde op og tage hjem.

Jeg skal ærligt indrømme at jeg var ærgerlig over der ikke var mere tid til massage end der var, men det betyder jo blot at jeg har fået lyst til at melde mig til endnu en workshop.

Dagen efter da jeg kiggede mig i spejlet følte jeg mig pludselig meget pænere og da jeg kom på job blev jeg mødt med hvor brand godt jeg så ud, men det bedste ved det hele er at jeg også selv kan mærke det indeni.” Hilsen M

 

 

Jeg var så heldig at vinde en tantramassage”

Sådan skriver S som i februar var den der blev valgt af mig Peter, til en gratis tantramassage, blandt mange ansøgere…

“Præmien var tiltrængt, og jeg var spændt på dette andet tantriske møde, som det var for mit vedkommende.

Oplevelsen var helt enestående, ganske som den første gang, men på en helt anderledes måde. Der begynder så småt at tegne sig et billede for mig, et billede af tantraen som et beskyttet aflukke, hvor unikke oplevelser med ens eget indre muliggøres i den berøring som finder sted.

Vi brugte lang tid på den indledende samtale, og den var faktisk lidt svær at slippe. Det var komplekse temaer som var i spil, og det var svært helt at slippe samtalen mentalt, da massagen gik i gang. Dog oplevede jeg, at bilernes støj forsvandt og da jeg kom op til overfladen, var støjen igen på vejen… så jeg antager, at jeg trods samtalens fyldighed, alligevel var sunket langt ind i mig selv.

Massagens ritual var behageligt, og allerede da peters berøringer mod min hud med saronen over min ryg finder sted, fyldes jeg med lyst. Både en sensuel og seksuel lyst, og en trang til at modtage. Jeg føler at alle sanser er skærpede, og jeg reagerer kraftigt på selv helt lette strøg. På et tidspunkt finder peter to punkter lige på hver side af mit haleben. Berøring og massage her sender mig helt i de høje luftlag, og elektrisk positiv energi sendes kraftfuldt ud i hele min krop, så det mærkes som snurren i mine fingerspidser… i slutningen af massagen ligger jeg på ryggen, og berøringen, som jeg husker det forbinder mit køn og mit hjerte. En afslappende og meget stærk oplevelse….

Da det hele er slut, overmander udmattetheden og roen mig helt. Jeg er så træt, jeg har lyst til at bare sove på stedet. I den afsluttende snak havde jeg ikke mange ord. Jeg var mere bare… med lukkede øjne og åbent sind.

Vi talte meget om, at verdens indhold er så hyperkomplekst at det ikke altid giver mening at anstrenge sig for at forstå med hovedet, men måske mere at åbne sit hjerte, og lade kroppen mærke og føle de svar man søger…

I dagene efter massagen tog jeg beslutning om, at tantraen er den vej jeg skal for at finde svar på noget der fylder hos mig. Med ro og varme ser jeg således frem til en psykisk rejse med mig selv over de næste seks mdr, med mig selv som ledsager og peter som guide…”

Varme hilsner s

 

 

Det er min første gang. I dag skal jeg indvies i tantramassagens berøringskunst. Jeg er nysgerrig og åben, men samtidig usikker. Jeg ved at det ikke er sex, og Peter, som tantramassøren hedder, virker bevidst om og tydelig på grænserne. Det gør mig tryg. Jeg trænger til at blive rørt og berørt. Jeg trænger til at komme ned i min krop og arbejde og jeg trænger til en mand. Eller måske snarere en maskulin modpol at stå overfor. Jeg er kommet til et sted i min personlige proces, hvor jeg ikke kan nå videre alene og længslen efter en maskulin modpol er stort, ja faktisk nødvendigt. Peters massage er det første skridt ind.

Jeg holder på parkeringspladsen og ser ham komme. Da jeg står foran ham tænker jeg: ”JA, han må gerne” Han ser imødekommende og dejlig ud. I hans lille hus snakker vi længe. Vi når langt omkring, og har mange fælles ståsteder i livet og i holdninger, livsbaner som ligner hinanden. Jeg føler mig tryg, set og hørt.

Brændeovnen buldrer healende varme ud i rummet og ind i mig, vigtigt for mig for jeg bliver let kold under massage. Peter gennemgår hvad der skal ske. Han er blevet mere alvorlig og fokuseret nu. Jeg gør som aftalt; tager tøjet af og sarongen på og stiller mig overfor ham. Han laver et ritual hvor han ærer det kvindelige i mig. Jeg åbner mit hjerte og tager imod. Mmm – dejligt tænker jeg og får lyst til at smelte ind i ham, men det ligger vist ikke indenfor rammen af en tantramassage, i hvert fald ikke når den er bestilt hos en fremmed. Peter er bare ikke fremmed for mig. Jeg forbliver i den åbne modtagelse.

Han masserer blidt, næsten bare berøring, først på bagside, siden på forsiden. Hele mig, fra top til tå. Jeg kan slappe af og være i massagen. Følger hans hænders vej rundt på min krop. Det gør godt når han stopper op og holder, energien samler sig og jeg varmes og giver slip, specielt i rodchakraet hvor det ulmer og brummer. Jeg føler mig blød som smør, ikke liderlig som ved sex, bare kærligt berørt, som bliver jeg taget hånd om. Jeg kan mærke min krop og høre mine chakraers resonans.

Vi kommer til spørgsmålet: ”Vil du have massage af yoni?” Jeg ligger lidt. Har vist fra start hvor langt jeg kunne gå. ”Ja tak – udvendigt” svarer jeg. Jeg oplever et tydligt skift i energien. Han sidder lidt ved mig inden han fortsætter. Jeg ligger og tænker: ” Han må gerne gå tættere på”, men det gør han ikke og han viser med tydelighed, at han holder grænserne mellem massage og sex adskilt.

Han vender mig og masserer min bagside og mine baller igen. Denne gang mere intensivt. Jeg spænder op og pludselig ser jeg mig selv ligge i en situation, jeg har ligget i for år tilbage hvor jeg ikke fik sagt fra – og det skulle jeg have gjort. Jeg har muligheden nu og ved at det er meget vigtigt for mig at få sagt fra. LIGE NU. Som reparation på det traume der sidder i mig, får jeg sagt: ” Peter vil du gå tilbage til de lange rolige bevægelser?” Han stopper op, korrigerer massagen så den passer til mit ønske og jeg slapper af igen og nyder resten af massagen.

Efterfølgende snakker vi om hvad der skete for mig. Det er godt at få sat ord på, at få arbejdet med det der har blokeret i både krop og sjæl.

Da jeg tre timer senere træder ud af Peters hus er jeg glad og sprængfyldt med energi. Har lyst til at lave vejrmøller hele vejen hen til bilen. Mit hjerte banker og mit udtryk er et stort åbent smil. Jeg er lysende levende i Live.

 

 

Det er anden gang jeg skal have tantramassage af Peter. Jeg skal være vågen, for en mand som ham kunne jeg meget hurtigt glide ud i en håbløs forelskelse i, men det er ikke det jeg skal nu. Det vil desuden forplumre relationen og flytte fokus fra det jeg er kommet efter. Kys, kærtegn, sex kan jeg få andetsteds, tantramassagen er noget helt andet. Han har desuden tydeliggjort at tantramassage ikke er sex og ikke bliver sex. Jeg har brug for tantramassage, der er noget som blev åbnet under den første massage, og det står uendeligt tydeligt, at tantramassagen er noget helt andet end velværemassage. Den kan noget andet og lige nu bruger jeg den terapeutisk, for det er det jeg har brug for. Det vil jeg gerne være i dialog med Peter om.

Han tager åbent imod. Jeg er glad og langt mere tryg end sidst. Jeg har erfaret hvordan har arbejder, jeg har tillid og ved at jeg er i stand til at sige til og fra, og at han tager imod mit input. Han fornemmer det jeg har BRUG FOR, som kan være langt fra det jeg har LYST TIL.

Jeg ligger der igen, under hans varme hænder og nænsomme massage. Jeg er åben og varm. Der sniger sig en følelse af at være set, hørt, forstået ind. Som en slange sniger også følelsen af at blive passet på og kæret om, sig ind på mig bagfra og oversvømmer mig i tårer. Det er år siden jeg har været gennemskyllet af den følelse og der ligger et meget dybt savn i mig. Jeg sætter ord på og Peter opfordrer mig til at være i følelsen. Han holder mig. Holder en lille del af mit liv i sine hænder i dette korte øjeblik. Da følelsen er absorberet og tårerne tørret, spørger han: ”Er du okay?” Han fortsætter, da jeg lidt efter giver et stille nik.

Ligger på maven og tænker på sidste gang. Jeg er på vagt, men forsøger at holde fokus på åndedrættet. Denne gang spreder han langsom, næsten forsigtigt, det ene ben op, med et rigtig dejligt greb. Han ved at jeg blev tricket lige der sidst. Han er nænsom med mig og spørger om jeg er okay? Ja – jeg er helt tryg ved ham. Han masserer blidt og roligt over baller og lænd, retur ned på ydersiden af mit ben, op langs indersiden. Lange bløde strøg med masser af flow. Jeg sukker og tager imod. Efterfølgende det andet ben, som han også nænsomt bøjer op, ikke noget med at sprede mig helt ud. Kroppen skal selv have lov til at finde derhen, hvis den vil. Efter bagsiden, forsiden og da vi kommer til yoni kan jeg mærke at mit hoved gerne vil, men kroppen ikke responderer på samme måde. Jeg giver udtryk for det og Peter svarer at jeg skal lytte til min krop. Yoni er mit hellige tempel, her skal jeg ikke lukke hvem som helst ind. Jeg kunne ikke være mere enig. For mig er der noget helligt over det inderste og kun en fast partner har adgang her. Med fare for at fremstå som en hovmodig nonne, men i respekt for min inderst følelse, siger jeg fra til den indvendige yoni. Det havde mit hoved ikke planlagt, men det er det mit hjerte fortæller er det sande at gøre lige nu. Jeg nyder alt det der følger efter.

Efterfølgende er jeg glad og ved at Peter har hjulpet mig med noget jeg trængte til at få hjælp med. Jeg vil gerne have en tredje massage af ham, for der er mere der skal arbejdes med og jeg trænger til at være i varme hænder. Hvem gør ikke det?”

 

 

Jeg var faktisk ret nervøs for at prøve tantramassagen, men du var så imødekommende og nem at snakke helt uformelt med, at min nervøsitet hurtigt forsvandt

Og selve massagen var så fantastisk befriende og sanselig og jeg var helt i min egen lille verden hvor jeg kun mærkede den afslappende følelse jeg fik i kroppen af din massage og jeg var fuldstændig tryg ved dig igennem hele massagen.

Du var rigtig god til sørge for en afslappet stemning både før, under og efter massagen.

Og den omsorg og opmærksomhed du udviste er i mine øjne fantastisk….og nok det de fleste kvinder drømmer om og ønsker af deres mand/ kæreste. Også det jeg ønsker mig af en kæreste når det engang bliver aktuelt.

Jeg havde slet ikke nogen tidsfornemmelse og beklager at du ikke nåede at få noget tid før næste klient kom.

 

PETER HJEDS

certificeret psykoterapeut og tantra massør

Tantra massage, Bodywork, Sexual Healing, Terapi

Århus, Aalborg, Odense, København

priser