AFBESTILLINGSREGLER

 1. Ved afbud bedes du af respekt og hensyn til andre som evt. ønsker din tid, give besked senest 24 timer før aftalt tid.

 2. Ellers vil du blive faktureret hele prisen på den aftalte behandling.

 3. Ved aftale af behandlingforløb og indbetaling af aftalt beløb er man som kunde indforstået med at beløbet ikke betales tilbage hverken helt eller delvist, ved kundens evt. afbrydelse af forløbet.

 4. Du skal som kunde være opmærksom på at du under enhver af vores workshops og enkeltsessioner – herunder massager har ansvaret for selv at sige til og fra. Du har således selv ansvaret for din egen sundhed, såvel psykisk som fysisk og må være indforstået med at Aarhus Psykoterapi, samt enhver som arbejder på vegne eller som enkeltpersoner i forbindelse med ovennævnte ikke hæfter for nogen form for skade. Dette gælder også evt. tyveri eller sagsskader f.eks. forårsaget af andre deltagere. Al deltagelse foregår under eget ansvar. Såfremt du som deltager ødelægger eller beskadiger ting eller forårsager skade på andre, hæfter du for dette.

 5. Deltagelse i alle aktiviteter – fra tantramassage til workshops forudsætter at du er sund og rask uden infektioner og andre evt. smitsomme eller seksuelt overførbare sygdomme. Hvis du på nogen måde er i tvivl herom, så tag for en sikkerheds skyld et check hos din læge. Hvis du på trods af at have haft – eller burde have haft – viden om sådanne lidelser, deltager, vil du kunne pådrage dig et erstatningsansvar.

 6. Fastlagte samtale og/eller massageterminer kan af kunden aflyses indtil 14 dage før aftalt tidspunkt. Ved senere aflysning forfalder det halve honorar til betaling.

 7. Din aflysning af deltagelse i  workshops og øvrige foranstaltninger berettiger ikke til tilbagebetaling af deltagerbetaling, uanset hvornår denne aflysning finder sted. Skulle en workshop ikke finde sted, tilbageføres din indbetalte deltagerbetaling inkl. dit indbetalte tilmeldelsesgebyr.

 8. Såfremt der bedes om indbetaling af tilmeldelsesgebyr, så udgør det 20% af deltagerprisen og forfalder til betaling ved tilmelding. Alternativt forfalder betalingen ved tilmelding.

  En tilmelding er først gyldig efter indbetalt tilmeldelsesgebyr/betaling. Uanset indbetalingen af et sådant gebyr/betaling forbeholder Aarhus Psykoterapi sig retten til ikke at optage en deltager på en workshop, i hvilket fald dette gebyr/betaling så tilbageføres.

 9. Studieordninger fremgår af separat aftalegrundlag

 10. Ved udeblivelse fra aftaler faktureres det fulde beløb

 11. Afbestilling af kurser

  Der kræves et depositum på 1000kr for at booke din plads og sikre priser på SUPER EARLY BIRD og EARLY BIRD.

  Det refunderes indtil to måneder før kursusstart (i tilfælde af aflysning fratrækkes et administrationsgebyr på kr.200).

  Fra to måneder før kursusstart kan depositum/deltagerbetaling ikke refunderes.

  Ved pludselig opstået sygdom kan deltagelse på tilsvarende senere kursus arrangeres.

  Hvis kursuspladsen sælges videre til en anden person, skal denne først godkendes af Peter

  Hvis et kursus må udsættes pga force majeur (feks Covid19) kan deltagerbetaling ikke tilbagebetales, men et nyt tilsvarende kursus tilbydes.

  tantra

DSC_8122

afbestillingsregler

Peter Hjeds

certificeret psykoterapeut

og tantramassør

TANTRA MASSAGE, BODYWORK, SEXUAL HEALING, TERAPI

Århus, Aalborg, Odense, København

Afbestillingsregler