KVINDER SKAL HAVE SEX

yoni massage

PETER HJEDS

certificeret psykoterapeut og tantra massør

Tantra massage, Bodywork, Sexual Healing, Terapi

Århus, Aalborg, Odense, København

KVINDER SKAL HAVE SEX

KVINDER SKAL HAVE SEX

3 procent af alle pattedyr er monogame, dvs. 97 procent er ikke.  Forskning viser nemlig, at vi mennesker ikke er nær så monogame, som vi bilder os ind – og jo mere vi vikler os ind i hinanden i parforholdet, jo kedeligere og jo mindre sex har vi. Kvinder skal have sex. Mange skilsmisser kunne undgås, hvis især kvinder tog ansvar for at få al den sex, de i virkeligheden har brug for, men som de tror, de ikke gider, fordi det er kedeligt. I skal gide…

– Sex udløser oxytocin og en række andre hormoner, som gør lykkepiller og hormonbehandling overflødig. Så bare gør det, selv om du ikke har lyst. Det får du.

Jo mere sex, vi har, jo mere lyst får vi. Til gengæld kan det godt være, at vi skal revurdere vores indstilling til (u)troskab, for man kan blive nødt til at have sidespring for at holde sin sexlyst i gang. Derfor kan du jo godt være loyal og kærlig i dit parforhold. En lille smule usikkerhed, frygten for at miste og jalousi er desværre stærkere end Viagra i et mangeårigt parforhold. I dyreverden skal hannerne skiftes ud hvert tredje år, ellers bliver der ikke født dyrebørn.

De fleste skilsmisser sker efter cirka seks år, og antropologerne tilskriver det hormoner. I hunnen er det tilknytningshormonet oxytocin, der spiller ind. De to hormoner skal holdes ved lige. Med sex blandt andet…

Kvinder SKAL svinge. Det er hele meningen med kvinders hormonbalance, siger en amerikansk psykiater, som også mener, at den moderne maskuline livsstil er med til at nedbryde kvinder. Denne artikel handler om, hvorfor kvinder med jævne mellemrum – og med god grund – er sur, træt og nærmest vanvittig.

Den moderne livsstil er medvirkende til at nedbryde kvinders krop og sind.– og bogen ser hun selv som en guide til, hvordan vi som køn kommer tilbage på sporet igen. Hele tanken om, at der skulle være noget sygeligt ved kvinders svingninger, særlige følsomhed eller hormonelle humørsyge, som bør holdes nede eller væk med lykkepiller og hormoner, er syg. Tværtimod skal I hylde jeres kvindelighed, for I er de fødte svingere, også på det seksuelle område.

Læs artiklen her

Læs om Sexual Healing her

Læs om Vaginal Dearmering her

Læs hvad andre har oplevet her

KVINDER SKAL HAVE SEX