HVAD ER TANTRA MASSAGE ?

I denne artikel besvarer jeg spørgsmålet: Hvad er tantra massage … for mig

SAMTALEN

Før jeg starter med med at besvare spørgsmålet “Hvad er tantra massage ?”  vil jeg starte fra begyndelsen. Jeg har i mange år brugt samtaleterapi/psykoterapi til, at hjælpe mig selv og andre mennesker med deres smerter og problemer. Jeg har hjulpet folk til at sætte ord på følelser og energier i kroppen, samt i deres relationer. Samtaler er fantastisk gode og nødvendige, men efter jeg mødte tantra massage har jeg opdaget, at der faktisk er spændinger og fastlåstheder i kroppen, som vi end ikke er klar over at vi har, før de pludselig forløses i vellyst, glæde, gråd eller noget andet.

tantra

KAN DU STOPPE TANKERNE?

Jeg oplever ofte en klient være i hovedet, når hun kommer her til en tantra massage. Hun taler om sine problemer, og er måske rigtig god til at sætte ord på hvordan hun har det. Og jeg kan mærke når det kommer fra hovedet, og at det på en måde er en smule distanceret. Det at mærke sig ind i problemet uden at tale kan give en anden fordybelse. Det sker når hun i tavshed kommer længere og længere ind i sig selv, når massagen skrider frem.

Jeg bruger gerne en halv times samtale først og så tager massagen halvanden time. Jeg lever mig altid ind i det, og det er også det jeg ønsker af klienten. Hun/han skal bare nyde, slappe af og man skal ingen verdens ting.

Tantra Massage Peter Hjeds

HVAD ER TANTRA MASSAGE SÅ?

Hvad er tantra massage egentlig ?

Massagen er en rolig og glidende berøring.

Nogen gange går jeg i dybden og bruger kræfter. Andre gange er der brug for den blideste fjerlette berøring. Der kan være mange energier i massagen.

Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere som berøring, kropslig forkælelse… ja kærlighed er det.

Du og jeg kan ikke på forhånd regne ud hvilken vej massagen bevæger sig. Jeg er åben for dine impulser og sansninger. Ethvert menneske er unikt, og det er du også. Så det møde hvor mine hænder berører dig, er også unikt, og derfor er der ingen standard eller teknik over det.

Du vil blive mødt som den du er på denne dag, med den stemning og det humør du er i denne dag.

Selve massage starter med at du ligger på maven på madrassen med et varmt tæppe over dig. Jeg indleder med en smuk og rolig musik, og varmen får dig langsomt til at slappe af, mens jeg hjælper dig ned i kroppen, ved at guide en meditation og tale dig beroligende ned i din krop via dybe vejrtrækninger.

Jeg har i forvejen varmet økologisk kokosolie op, som jeg blidt fordeler først over din ryg, ben, fødder, nakke og senere resten af kroppen.

Efter en del tid er hele din krops bagside blevet berørt/masseret og du vender dig om på ryggen, så forsiden nu kan nåes.

par tantra massage

YONI MASSAGE? – LINGAM MASSAGE?

Dit køn berøres kun hvis du har givet tilladelse til det, og er du i tvivl vil jeg betragte det som et nej tak. Såfremt der under den indledende samtale siges nej tak, kan dette nej ikke ændres, før ved næste tantra massage.

Hvis dit hoved og din krop giver forskellige signaler vil jeg hjælpe dig til at mærke hvad din krop fortæller dig og være tro overfor kroppens sprog.

Yonimassage kan være en del af tantra massagen, men er absolut ikke et must. (Yoni er det ord vi bruger for de kvindelige kønsdele) Det er dig der bestemmer helt og holdent, og et nej tak vil altid være et nej.

Under den indledende samtale taler vi om yonimassagen, og hvis du der siger tydeligt ja tak, vil jeg alligevel spørge dig og din krop, når vi kommer så langt, om du stadig mener ja tak, eller om du har ombestemt dig, hvilket altid er helt ok.

Jeg følger de signaler din krop giver, så jeg opfordrer dig i den indledende samtale til at vise med din krop og åndedræt om du kan lide det. Det gør den kropslige kommunikation god hvis du er tydelig med dine signaler. Men selvfølgelig skal du kun gøre det, som føles naturligt for dig, og som kommer af sig selv.

Omvendt, hvis du mærker at du holder tilbage og måske hæmmer dig selv, så vil jeg prøve at opfordre dig til at give slip og vise alle de sider af dig selv som føles naturlige.

Også hvis der dukker følelser af skam, blufærdighed og generthed op, så vil jeg forslå dig at give slip på følelserne og bare være dig selv og din egen naturlighed.

sexual healing

Pæn pige og artig dreng

Måske vil du opleve at det slipper, og at du langsomt kommer i kontakt med fortidige mønstre om f.eks. at være en pæn pige eller en artig dreng.

Der er ingen mål i en tantra massage, men alligevel oplever mange at blive mere sig selv, give slip på gamle tankemønstre, mærke sin naturlige seksuelle energi strømme, nå længere ind i sin egen natur, slippe hovedet og øge sin sanselighed.

Jeg sætter rammen for massagen, passer på dig, hjælper dig hvis du slipper kontrollen, sørger for at dine grænser bliver overholdt og lytter til dine signaler, så du kan føle dig tryg og give så meget eller lidt slip som føles rigtigt for dig.

tantra massage

BLIVER MAN SENDT HJEM FRA MASSAGEN ?

Når massagen er slut, kan der dukke ting op som du vil tale om eller fortælle mig. Der opstår måske en fortrolighed, som kan være et skridt til at forandre store ting i dit liv…Jeg bruger altid den tid der skal til, på at snakke efter en massage, og du har her lejlighed til at sige det du får behov for at fortælle om dine tanker, følelser og reaktioner.

Vil du høre mig fortælle på en video om tantra massage så klik på filmen herunder:

PETER HJEDS

certificeret psykoterapeut og tantra massør

Tantra massage, Bodywork, Sexual Healing, Terapi

Århus, Aalborg, Odense, København

Tantra massør Peter Hjeds