Hvad er der galt med sex?

Der er intet galt med sex.

Alligevel så får jeg den oplevelse, at der er mange kvinder som aldrig rigtig er blevet helt tilfredse med sex.

Kvinder som oplever at de ikke helt bliver mødt på den måde de har brug for.

Kvinder som aldrig oplever helt at kunne give slip og synke ind i nydelse.

Kvinder som bliver ramt af dårlig samvittighed hvis de er alt for optaget af sin egen nydelse.

Kvinder som er kritisk overfor sin egen krop og derfor kommer til at være optaget af om hun ser attraktiv ud mens hun har sex.

Og de kvinder som er i gang hele dagen og har så travlt og når de så skal have sex, så er det alligevel meget svært at give slip og synke ind i nydelse, fordi hovedet stadigvæk køre med tanker på højtryk.

Måske er nogen kvinder så opdraget til at være pæne piger og derfor påvirket til at tænke på andre før sig selv og det kommer selvfølgelig også frem i sex.

Så hun er mere optaget af mandens nydelse end sin egen og resultatet er temmelig nedslående at hendes oplevelse af sex ikke er så god som den kunne være.

Så jeg oplever at en hel del kvinder er skuffet over sex og synes det er opreklameret, og ikke rigtig finder den nydelse som de ved findes.

Men hvad er det kvinderne skal lære og hvad er det manden skal lære? Det er jeg meget optaget af at undersøge.

Via mit arbejde som tantramassør og tantrakursusfacilitator har jeg nærmet mig fire bud på det.

  1. Kvinder skal arbejde på at slippe den pæne pige og gå mere ind for sig selv, slippe optagetheden af sin krop sine kropsmål og slippe optagetheden af hvordan hun ser ud under sex.

  2. Jeg synes at kvinder kunne øve sig på at give slip og være optaget af sig selv og sin egen nydelse og fokusere mere på at være modtagende.

  3. VIGTIGST Jeg synes at kvinder kunne øve sig i at kommunikere sine lyster og længsler og behov i et sprog så vi mænd kan forstå det. Og det gælder også at kommunikere følelser, grænser og sansninger undervejs. Med kommunikation mener jeg at udtrykke sig sprogligt og med med lyde bevægelser og åndedræt

  4. Til sidst synes jeg at kvinder kunne øve sig i at udtrykke nydelse med deres krop sådan at mændene har lettere ved at opfange når noget er godt og rart og dejligt. Og samtigt være tydelig når noget ikke er rart.

    Hvad mændene skal blive bedre til det vil jeg skriver om en anden dag.

    Kærligst Peter Hjeds

    www.peterhjeds.dk