DEARMERING

DEARMERING

PETER HJEDS

certificeret psykoterapeut og tantra massør

Tantra massage, Bodywork, Sexual Healing, Terapi

Århus, Aalborg, Odense, København

dearmering

DEARMERING

Mine sessioner er designet specielt til dig.

Jeg bruger mange værktøjer og teknikker, men frem for alt jeg bruger mit hjerte til at holde dig trygt, kærligt og nærværende.

Under den indledende samtale, vil vi tale om dine behov og snakke sessionen igennem sammen. Nogle gange vil det være en kombination af samtale og kropsarbejde, til tider eksternt kropsbehandling, og nogle gange internt kropsarbejde.

I de fleste tilfælde vil sessionen efterlade dig dybt afslappet, blød, fløjlsagtig, levende, og åben for følelser og indre visdom.

Længden af behandlingen vil afhænge af dine særlige behov og vil spænde fra et enkelt møde på omkring tre timer til seks måneders sammenhængende og engageret samarbejde mellem os. Uanset om du er en kvinde eller en mand, single eller i et parforhold, kender til tantra eller ej, er der en del frygt stress og udfordringer i vores hverdag. Alt dette ophobes i vores kroppe, og kan i sidste ende give os dårligt helbred eller skade.

Foruden at hjælpe med dette, kan dearmering kan også hjælpe med til at hele sårene efter fysisk vold eller voldtægt, hele sårene efter misbehandling fra dine seksualpartnere eller livsledsagere, frigøre stress på grund af overarbejde , eller blot hjælpe din krop til at genfinde følelsen af glæde efter års forsømmelse.

Resultaterne kan være livsændrende og permanente.

Der er naturligvis mange flere grunde til at have en dearmerings-session.

Hvis du føler, du har et bestemt emne eller et problem, du har brug for hjælp til, så kontakt mig og vi kan tale om det.

Læs mere om Vaginal Dearmering, Sexual Healing eller Tantra Massage

Kontakt Peter Hjeds

dearmering